NDP: RTRS u raljama SNSD-a i njegove kriminalne hobotnice

Režimska televizija koju neki poznaju i pod imenom Radio-televizija Republike Srpske, sve je dalje od svog izvornog imena, a sve više u raljama SNSD-a i njegove kriminalne hobotnice.

Republika Srpska 03.10.2014 | 22:11
NDP: RTRS u raljama SNSD-a i njegove kriminalne hobotnice

Ali, šta drugo očekivati od medija koji je planetarno poznat - ne po kvalitetnom i dobrom programu i sadržajima koji su primjereni jednom javnom servisu – nego po rasadniku kadrova odnjegovanih pod skutima Milorada Dodika i njegove stranke ?

Šta očekivati od javnog servisa koji koji je pod dirigentskom palicom čovjeka prekaljenog u kabinetima Milorada Dodika i Željke Cvijanović, koji u svojoj referentnoj listi jedino ima vjerno službovanje režimu, u funkciji šefa kabineta ?!

Zato nam je Javni servis u skladu sa svojim, mnogo puta iskazanim sklonostima, servirao najnoviju anketu nasvojoj internet stranici...anketu koja treba da obznani pobjedu režima i Milorada Dodika - ne 13. oktobra, što bi bilo u skladu sa njihovim pustim snovima, nego tri dana ranije - 9. oktobra ?!

Zato je RTRS svoje namjere tako gromoglasno najavio, ne samo na vlastitom web sajtu, nego je u afirmaciju tih planova pozvao i neke tiražne medije iz Beograda koji su se na taj način, svjesno, uključili u ovdašnju predizbornu kampanju i spas režima osuđenog na propast .

Svjestan svog minornog uticaja u javnosti, RTRS je, Narodnom demokratskom pokretu znanim kanalima, uspio pridobiti naklonost jednog tiražnog beogradskog dnevnog lista, preko čije je vrlo posjećene internet stranice obezbijedio link za glasanje... tako da je u ishodu glasanja već evidentna ubjedljiva „pobjeda“ Milorada Dodika i njegove kriminalne stranačke mašinerije.

Glasovi „de facto“ iz inostranstva će omogućiti Dodiku fiktivnu „pobjedu“ u funkciji zbunjivanja glasača,kojima će slavodobitno biti objavljeni ovako režirani rezultati ankete, gdje drugo, nego u Dnevniku RTRS-a,tridesetak časova prije predizborne tišine.

Pirova pobjeda će to biti – podsjećamo građane Republike Srpske i pozivamo ih da ne nasjedaju na najnoviju Dodikovu ujdurmu. Neka ne daju svoj glas u namještenim i providnim anketama koje nisu ništa drugo nego posljednji pokušaj u odbrani neodbranjivog.

Pozivamo Regulatornu agenciju za komunikacije i Centralnu izbornu komisiju da se pozabave ovim slučajem i da provjere na kakav je sugestivan i pristrasan način osmišljena ova „anketa“, a naročito vrijeme kada je tempirana.

Isto tako – način na koji su predstavljene pojedine stranke iz Republike Srpske koje učestvuju u izbornom procesu i njihov redosljed u tobožnjoj anketi, pokazuju svu zluradost i omalovažavanje opozicionih stranaka, kojima je Javni servis svih građana Republike Srpske, dao minorno mjesto, a nerijetko ozbiljne i jake opozicione stranke „častio“ samo skraćenim nazivom dok je „velike“ vanparlamentarne, režimu bliskestranke, nagradio punim nazivom i visokom pozicijom na svojoj sramnoj ljestvici...

INFORMATIVNA SLUŽBA NDP-a

Komentari / 14

Ostavite komentar
Name

busac123

03.10.2014 18:03

Najnoviji naziv javne televizije RTRSNSD Bajavizija ☺

ODGOVORITE
Name

Anonimus

03.10.2014 18:07

Dodik je potplatio beogradski Kurir da piše gluposti o njemu. Naravno parama poreskih obveznika Srpske. Ni to mu neće pomoći. Kurir niko ne uzima za ozbiljnu novinu...

ODGOVORITE
Name

Milorad

03.10.2014 18:12

GOTOV JE !!! Moze da namjesta sta god hoce i da dovede sve Kozake iz Rusije !! Neodbranjivo se ne brani!! GOTOV SI !!! JEDINA PRAVA RIJEC ZA MISA JE ROBIJA!!! NADAMO SE,SVIM SRCEM, DOZIVOTNA!!

ODGOVORITE
Name

SNSD

03.10.2014 18:25

RTRS je nas i dok vladamo tako ce biti! Stoko jedna.

ODGOVORITE
Name

Boris

03.10.2014 18:37

DANAS JE NA BN TELEVIZIJI IŠLA JEDNO 10 PUTA PJESMA DR'Ž SE MILE JOŠ SI ŽIV, DA LI JE TO BN TELEVIZIJA ONDA DALA PODRŠKU DODIKU :)

ODGOVORITE
Name

Satelit

03.10.2014 18:37

Cini mi se da je i ATV postala rezimska.

ODGOVORITE
Name

Mi sami

03.10.2014 18:39

Ma taj RTRS je sramota za novinarstvo.Trebaju sve stranke iz koalicije pozvati svoje da ne glasaju,neka Mile ima 99,99 posto kao Kim.Ali i tada bi RTRS to projektovao kao 60-40 za Dodika.Ma smijesni su koliko su providni.

ODGOVORITE
Name

Pokojna Mileva

03.10.2014 18:42

Vaskovica za direktora RTRS-a!!!!!

ODGOVORITE
Name

RTRS

03.10.2014 18:43

Drži se RTRS,oslobodićemo vas iz ralja SNSDa za manje od deset dana!

ODGOVORITE
Name

Gavrilo Princip V.SERBIJA

03.10.2014 18:56

Tose zna Daje rtrs Samo u Fukciji Milorada Malog Kratkog Ronhila Ali 13 Idete Skupa Sa SNSDom U Proslost Gotov je Vas Sef kojivam Diriguje punih 9 Godina Ali dame igospodo Dosaoje Baji Kraj Samo jos par dana Pamozete Zapevati Oj DRUGOVI JERVAM ZAO RASTANAKSE PRIMAKAO Rastanaknam Nije Mijo Plackaskije Zivot Bijo Pozdrav Savezu za Hitne Promene I 13 Preuzimanje Vlasti Rusisu Dosli Baji Na Oprostaj Pobeda Ognjena Naseg Predsednika Svih Gradjana S.Republike Ane SAmo Stranacke Placke Kao SNSDa Sa Crvenom Bagrom Gotovje Sada Mali asve manji Baja Do 12 Kratki ronhil Zivela TV BN Naj Bolja i Naj Objektivnija SRPSKA KUCA R NASE SRPSKE Zivela Sloboda Dostaje Bilo Okupacije SNSDa Crvenih Drugova Sada valja baja polagati Racune pred SAVEZOM ZA HITNE PROMENE NECETE SPASIT NI ASVALTIRANJE PUTA ZA TUNJIC TIJE GLAVNI PUT Baja ZAOMITE KOCENAM PEVATI POD SATOROM MOZDA ZELKICA U BELIM CIZMICAMA JERSVAKAKO NEMA SANSE U PREDSEDNISTVO R.SRPSKE NECEJOJ POMOC NI SDA JERSIONI PROPALI KAO ISNSD SRDACAN POZZDRAV SDSu SLAVIMO 13 POBEDU BAJA GOTOVSI PAKUJ KOFERE V.G.P.....P

ODGOVORITE
Name

Majka Tereza

03.10.2014 19:25

ne igrajte se sa ,,stokom,, ogorčena je, a to nije dobro...

ODGOVORITE
Name

Zašto RTRS

03.10.2014 19:27

Visoki standardi profesionalnog izvještavanja, programska šema-za svakog ponešto,kvalitetno a naše.

ODGOVORITE
Name

dejanpd

04.10.2014 06:26

re Satelit Ne čini ti se, ATV jeste već više od godinu dana režimska, odnosno u vlasništv RTRS i pod komandom predsjednika, čak i kadrovi su isti, radnici jedne kuće rade i u drugoj na principu rotacije, tehnička podrška medjusobno, djele informacije, opremu, pa čak i vizuelna šema ako pogledaš emisije, izgled studija...to je ista televizija. A naravno,ako poznaješ nekog od zaposlenih, tamo ili na RTRS-u može ti to i potvrditi.

ODGOVORITE
Name

MILA

04.10.2014 15:09

GOTOVI SU, GOTOVI, ZADNJI DANI VLASTI IM SE PIŠE. NADJITE DOBROG PRAVNIKA I POSTAVITE ZA MINISTRA MUP-A, PA DA VIDIŠ GDJE ĆE SE MNOGI NAĆI ZBOG KRIMINALA IH TREBA DOBRO PREČEŠLJATI, GOTOVI SU NE POMAZU IM NI RUSI NI ČITAV SVIJET. ONI MORAJU OTIĆI SA VLASTI ZATO ŠTO SU ZAVADILI NAROD I OSIROMAŠILI, ,

ODGOVORITE