Најгоре апликације за телефон

Када се говори о апликацијама за "паметне" телефоне, увек се истичу најзанимљивије, најбоље и најкорисније, али бројка од 1.300.000 говори да сигурно међу њима има лоших, односно бесмислених. Ово су неке од њих.

Информационе технологије 23.09.2014 | 12:56
Најгоре апликације за телефон

иФренцхКисс
Иако је намењена тинејџерима и младима који "треба да уче француски пољубац". Преко апликације добијате савете, упутства, а чак има и тест где се преко екрана појаве усне које треба да "љубите". Након тога добијете оцену вашег пољупца.

Wилл Yоу Маррy Ме?
Ево један баш неоригиналан начин да запросите своју девојку. Апликација приказује кутијицу са прстеном која када се отвори нуди питање "да ли желиш да се удаш за мене" са два одговора.

Елецтриц Разор
Од бројних "лажних" ствари, попут точења пива, пуцања из пушке, дефинитивно најбесмисленија је ова машиница. Апликација када се покрене и укључи имитира електронски бријач који постане досадан после три секунде.

Yоу Аре Рицх
Апликација са веома лошом анимацијом и звуком, приказује драго камење и нуди мотивационе реченице. Чак и оне нису оригиналне, јер се само смењују по принципу "Ти си..." па додајте било коју похвалну реч.

Коментари / 0

Оставите коментар