Najgore aplikacije za telefon

Kada se govori o aplikacijama za "pametne" telefone, uvek se ističu najzanimljivije, najbolje i najkorisnije, ali brojka od 1.300.000 govori da sigurno među njima ima loših, odnosno besmislenih. Ovo su neke od njih.

Informacione tehnologije 23.09.2014 | 12:56
Najgore aplikacije za telefon

iFrenchKiss
Iako je namenjena tinejdžerima i mladima koji "treba da uče francuski poljubac". Preko aplikacije dobijate savete, uputstva, a čak ima i test gde se preko ekrana pojave usne koje treba da "ljubite". Nakon toga dobijete ocenu vašeg poljupca.

Will You Marry Me?
Evo jedan baš neoriginalan način da zaprosite svoju devojku. Aplikacija prikazuje kutijicu sa prstenom koja kada se otvori nudi pitanje "da li želiš da se udaš za mene" sa dva odgovora.

Electric Razor
Od brojnih "lažnih" stvari, poput točenja piva, pucanja iz puške, definitivno najbesmislenija je ova mašinica. Aplikacija kada se pokrene i uključi imitira elektronski brijač koji postane dosadan posle tri sekunde.

You Are Rich
Aplikacija sa veoma lošom animacijom i zvukom, prikazuje drago kamenje i nudi motivacione rečenice. Čak i one nisu originalne, jer se samo smenjuju po principu "Ti si..." pa dodajte bilo koju pohvalnu reč.

Komentari / 0

Ostavite komentar