Крле, остани!

После освајања сребрне медаље на Светском првенству, наши кошаркаши имају нову мисију - да натерају капитена да се предомисли.

Кошарка 16.09.2014 | 10:00
Крле, остани!

Подсетимо, Ненад Крстић саопштио је одмах после финала са Американцима да се после десет успешних година повлачи из репрезентације.

"Крле, остани! Крле, остани!", скандирали су репрезентативци Србије када су се појавили у ВИП салону Аеродрома "Никола Тесла", што је видно дирнуло капитена.

"Остао сам без текста", само је рекао и климао главом са осмехом.

Свој део "притиска" одрадио је и новинар РТС, који је током интервјуа са Крстићем, уживо, питао нашег (екс?) капитена да ли је "то то"?

"И ти сада вршиш притисак", рекао је Крле са осмехом.

"Убили су ме у авиону и сада на аеродрому", открио је.

"Није ни време, ни место да причамо о томе, сада је ред да прославимо ово са нашим народом, ово је велики успех српског спорта и ми тек полако постајемо свесни шта смо урадили. Сви смо узбуђени што смо после две недеље поново овде", рекао је Кртстић, који је признао да ни репрезентативци нису очекивали да ће играти финале.

"Потајно смо се, чак и у тренуцима када су уследили сви откази и повреде, да можемо да направимо добар резултат, али питајте и њих (показивао је као задњем делу аутобуса), рећи ће вам да нико није очекивао финале са Американцима. Стварно је ово велики успех и мислим да смо га заслужили".

У међувремену, Крлету се придружио Богдан Богдановић.

"Мислим да нисмо баш уливали поверење народу, нарочито с тим поразом код куће од Новог Зеланда. Отвориле су се потом карте, срећа нас је погледала када је требало и мислим да нам се можда вратило за оно у Турској", рекао је наш бек и признао да су момци донекле имали увид у то колико је народу било стало до њих и њихових игара.

"Јесмо, имали смо какав-такав утисак, доступан нам је био интернет, ту су друштвене мреже, пратили смо доста тога, али не можеш да осетиш оно право док то не доживиш уживо", констатовали су Богдановић и Крстић, док нису ни приметили да им се приближио Милош Теодосић, који је запевао...

"Крле останииииии.... Крле останиииии".

Само су се били погледали и насмејали.

Уследило је питање и за Теодосића (можда будућег капитена, како каже Крстић).

На питање о томе да ли су прославили успех синоћ, Тео је рекао:

"Не, синоћ нисмо прославили, одмарали смо се за вечерас, тј. за цео данашњи дан", рекао је Теодосић, члан идеалне петорке шампионата.

Новинар је потом питао Теодосића да ли се слаже да је "постао бољи играч током турнира", на шта је Тео одмахнуо руком и са осмехом рекао:

"Ма, где ћеш бољи!", насмејао се и променио тему.

"Не, не, не... Ово је тимски успех који смо сви заједно остварили и стигли чак до финала. Ја мислим да је заслужено било", рекао је Теодосић.

Коментари / 0

Оставите коментар