Красић поново са Вучинићем?

Ал Џазира жели да ангажује српског везисту на позајмицу. Некада у дресу репрезентације Србије и Црне Горе, потом заједно и саиграчи у Јувентусу, а ускоро можда и компањони у Уједињеним Арапским Емиратима. Мирко Вућинић и Милош Красић би могли да опет заиграју у тандему.

Фудбал 12.09.2014 | 11:00
Красић поново са Вучинићем?

Наиме, Ал Џазира из Уједињених Арапских Емирата је заинтересована да доведе српског везисту из Фенербахчеа. Подсетимо да је Ал Џазира на почетку овог лета већ ангажовала Вучинића из Јувентуса за обештећење од шест милиона евра, а сада жели и плавокосог Србина.

Красић има још две године уговора са Фенербахчеом који је свим силама покушавао да га се реши у минулом прелазном року због уговора вредног 2,3 милиона евра по сезони. Пошто нису успели да продају бившег српског репрезентативца, Турци су га потом пребацили у Б тим са омладинцима.

Красић је недавно рекао да му новац није важан и да жели до зиме да раскине уговор са Фенером како би негде играо. Ал Џазира се јавила Турцима са жељом да позајми Србина, с обзиром да прелазни рок у УАЕ и даље траје, за разлику од лига у Европи.

Није познато да ли су Арапи спремни да Красићу понуде исте услове које има у Фенербахчеу, али ово би могло да буде решење са Србина уколико жели што пре на терен. Можда и Вучинић одигра битну улогу у увеђивању Красића да прихвати понуду, с обзиром да су двојица фудбалера добри пријатељи.

Иначе, Вучинић је са Ал Џазиром потписао двогодишњи уговор вредан 12 милиона евра (шест милиона по сезони), а клуб из Абу Дабија је овог лета довео и повременог бразилског репрезентативца Жусилеија, затим Џонатана Питроипу из Рена, као и једног од највећих талената аргентинског фудбала Мануела Лансинија.

Коментари / 0

Оставите коментар