Krasić ponovo sa Vučinićem?

Al Džazira želi da angažuje srpskog vezistu na pozajmicu. Nekada u dresu reprezentacije Srbije i Crne Gore, potom zajedno i saigrači u Juventusu, a uskoro možda i kompanjoni u Ujedinjenim Arapskim Emiratima. Mirko Vućinić i Miloš Krasić bi mogli da opet zaigraju u tandemu.

Fudbal 12.09.2014 | 11:00
Krasić ponovo sa Vučinićem?

Naime, Al Džazira iz Ujedinjenih Arapskih Emirata je zainteresovana da dovede srpskog vezistu iz Fenerbahčea. Podsetimo da je Al Džazira na početku ovog leta već angažovala Vučinića iz Juventusa za obeštećenje od šest miliona evra, a sada želi i plavokosog Srbina.

Krasić ima još dve godine ugovora sa Fenerbahčeom koji je svim silama pokušavao da ga se reši u minulom prelaznom roku zbog ugovora vrednog 2,3 miliona evra po sezoni. Pošto nisu uspeli da prodaju bivšeg srpskog reprezentativca, Turci su ga potom prebacili u B tim sa omladincima.

Krasić je nedavno rekao da mu novac nije važan i da želi do zime da raskine ugovor sa Fenerom kako bi negde igrao. Al Džazira se javila Turcima sa željom da pozajmi Srbina, s obzirom da prelazni rok u UAE i dalje traje, za razliku od liga u Evropi.

Nije poznato da li su Arapi spremni da Krasiću ponude iste uslove koje ima u Fenerbahčeu, ali ovo bi moglo da bude rešenje sa Srbina ukoliko želi što pre na teren. Možda i Vučinić odigra bitnu ulogu u uveđivanju Krasića da prihvati ponudu, s obzirom da su dvojica fudbalera dobri prijatelji.

Inače, Vučinić je sa Al Džazirom potpisao dvogodišnji ugovor vredan 12 miliona evra (šest miliona po sezoni), a klub iz Abu Dabija je ovog leta doveo i povremenog brazilskog reprezentativca Žusileija, zatim Džonatana Pitroipu iz Rena, kao i jednog od najvećih talenata argentinskog fudbala Manuela Lansinija.

Komentari / 0

Ostavite komentar