Жерар Депардје сутра у посјети Београду

Славни француски глумац Жерар Депардје сутра долази у једнодневну посјету Србији, гдје ће разговарати са премијером Александром Вучићем, министром културе и информисања Иваном Тасовцем и градоначелником Београда Синишом Малијем.

Србија 03.09.2014 | 20:36
Жерар Депардје сутра у посјети Београду

Састанак са Вучићем почеће у 10.00 часова у згради Владе Србије, најављено је из Канцеларије Владе Србије за сарадњу с медијима.

Министарство културе и информисања Србије најавило је да ће Тасовац бити домаћим француском глумцу од 11.00 до 12.00 часова, те да ће том приликом посјетити Југословенску кинотеку и Београдску филхармонију.

Градоначелник Београда Синиша Мали, такође, ће бити домаћин чувеном глумцу од 12.00 часова у згради Београдске задруге, гдје ће Депардјеа упознати о пројекту "Београд на води".

Депардје се прије двије године одрекао француског држављанства, преселио се у Белгију, а 2013. године је добио и почасни руски пасош.

Прошле године је посјетио Црну Гору, састао се са црногорским предсједником Милом Ђукановићем и добио звање амбасадора црногорске културе.

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Милојко

03.09.2014 18:41

Ко је овај Депрдије, јел он неки пресједник, смијешно да смијешније неможе бити. Јели он Рус, па га читав државни врх Србије примају као Путина, хахахахахахахахахахаа.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Андреј

03.09.2014 22:59

Па тај цовек је у сваком погледу веци од целог насег дрзавног врха. И као јавна лицност и као цовек. Ко зна мало висе о њему, тај разуме...

ОДГОВОРИТЕ