Žerar Depardje sutra u posjeti Beogradu

Slavni francuski glumac Žerar Depardje sutra dolazi u jednodnevnu posjetu Srbiji, gdje će razgovarati sa premijerom Aleksandrom Vučićem, ministrom kulture i informisanja Ivanom Tasovcem i gradonačelnikom Beograda Sinišom Malijem.

Srbija 03.09.2014 | 20:36
Žerar Depardje sutra u posjeti Beogradu

Sastanak sa Vučićem počeće u 10.00 časova u zgradi Vlade Srbije, najavljeno je iz Kancelarije Vlade Srbije za saradnju s medijima.

Ministarstvo kulture i informisanja Srbije najavilo je da će Tasovac biti domaćim francuskom glumcu od 11.00 do 12.00 časova, te da će tom prilikom posjetiti Jugoslovensku kinoteku i Beogradsku filharmoniju.

Gradonačelnik Beograda Siniša Mali, takođe, će biti domaćin čuvenom glumcu od 12.00 časova u zgradi Beogradske zadruge, gdje će Depardjea upoznati o projektu "Beograd na vodi".

Depardje se prije dvije godine odrekao francuskog državljanstva, preselio se u Belgiju, a 2013. godine je dobio i počasni ruski pasoš.

Prošle godine je posjetio Crnu Goru, sastao se sa crnogorskim predsjednikom Milom Đukanovićem i dobio zvanje ambasadora crnogorske kulture.

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Milojko

03.09.2014 18:41

Ko je ovaj Deprdije, jel on neki presjednik, smiješno da smiješnije nemože biti. Jeli on Rus, pa ga čitav državni vrh Srbije primaju kao Putina, hahahahahahahahahahaa.

ODGOVORITE
Name

Andrej

03.09.2014 22:59

Pa taj covek je u svakom pogledu veci od celog naseg drzavnog vrha. I kao javna licnost i kao covek. Ko zna malo vise o njemu, taj razume...

ODGOVORITE