Сека Алексић објављује ДВД са специјалним програмом исхране!

Фолк певачица је дошла на идеју да покаже фановима на који начин је средила линију.

Забава 22.08.2014 | 16:53
Сека Алексић објављује ДВД са специјалним програмом исхране!

Фолкерка Сека Алексић је већ месецима у жижи јавности због вредног вежбања, а колико је задовољна резултатима можемо видети свакодневно на њеним постовима на интернету.

Сада је Сека дошла на идеју да направи ДВД, којим ће својим фановима показати на који начин је средила линију.

Певачица је недавно изјавила: "На ДВД-ју ће бити свега што би требало да буде, то ми сви траже, жене ми масовно пишу о томе на Фацебооку, Инстаграму, Тwиттеру... Ја ћу то да учиним из љубави према мојим обожаваоцима".

Она је поручила свима који оклевају да крену у теретану да се угледају на њен пример. "Довољно је да погледате моје слике од пре и сада, и све ће вам бити јасно. Сами ћете добити вољу да почнете вежбати", каже Сека.

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Милица Совиљ

24.08.2014 10:29

А јел' сека на ДВД-у појаснила и како доћи до пара за ту посебну врсту исхране?... Ово је неукусно у времену, кад више од половине становника Републике Српске и БиХ живе од макарона и риже са покојом "поврћкицом" из комшијске или рођачке баште... Та искхрана па чак, нажалост и пост коштају и те како, и мало ко себи може све то приуштити... Да та има имало мозга не би се овако брукала... Коме је уопште намијењен тај ДВД???

ОДГОВОРИТЕ