Seka Aleksić objavljuje DVD sa specijalnim programom ishrane!

Folk pevačica je došla na ideju da pokaže fanovima na koji način je sredila liniju.

Zabava 22.08.2014 | 16:53
Seka Aleksić objavljuje DVD sa specijalnim programom ishrane!

Folkerka Seka Aleksić je već mesecima u žiži javnosti zbog vrednog vežbanja, a koliko je zadovoljna rezultatima možemo videti svakodnevno na njenim postovima na internetu.

Sada je Seka došla na ideju da napravi DVD, kojim će svojim fanovima pokazati na koji način je sredila liniju.

Pevačica je nedavno izjavila: "Na DVD-ju će biti svega što bi trebalo da bude, to mi svi traže, žene mi masovno pišu o tome na Facebooku, Instagramu, Twitteru... Ja ću to da učinim iz ljubavi prema mojim obožavaocima".

Ona je poručila svima koji oklevaju da krenu u teretanu da se ugledaju na njen primer. "Dovoljno je da pogledate moje slike od pre i sada, i sve će vam biti jasno. Sami ćete dobiti volju da počnete vežbati", kaže Seka.

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Milica Sovilj

24.08.2014 10:29

A jel' seka na DVD-u pojasnila i kako doći do para za tu posebnu vrstu ishrane?... Ovo je neukusno u vremenu, kad više od polovine stanovnika Republike Srpske i BiH žive od makarona i riže sa pokojom "povrćkicom" iz komšijske ili rođačke bašte... Ta iskhrana pa čak, nažalost i post koštaju i te kako, i malo ko sebi može sve to priuštiti... Da ta ima imalo mozga ne bi se ovako brukala... Kome je uopšte namijenjen taj DVD???

ODGOVORITE