Тузла: Пензионери блокирали путеве

Пензионери су јутрос блокирали два пута у Тузланском кантону, захтијевајући исплату јулске пензије.

Босна и Херцеговина 12.08.2014 | 12:36
Тузла: Пензионери блокирали путеве

Блокирани су магистрални пут Тузла - Добој у мјесту Доња Ораховица и регионални пут Сребреник - Грачаница у Барама.

Предсједник Мјесне заједнице Доња Ораховица Адмир Газибеговић рекао је да пензионери само траже исплату пензија за јули и ништа друго, преносе федерални медији.
"Они још нису добили пензију и не знају када ће то бити, а нема ко да им се обрати", каже Газибеговић.

Коментари / 7

Оставите коментар
Name

Лол

12.08.2014 10:42

Само де не предју ентитетску границу! РС је стабилна!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мд

12.08.2014 10:50

У октобру нек гласају поново за исте тако неце ни имати пензије

ОДГОВОРИТЕ
Name

Маx

12.08.2014 10:57

Ово треба и код нас. Доста је лоповлука!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Едо , Слатина - Тузла

12.08.2014 11:10

Реално гледајући у новембру је хаос! Неће бити новца, неће бити, а и не смије нових задужења, неће бити формирана власт, волио бих да гријешим, на свим нивоима и шта онда, не чуди ме што ЕУФОР појачава присутност од септембра у БиХ јер "наши драги политичари" би да могу за 24 сата направили нови рат у БиХ а своје "сјеме" би на вријеме послали вани, а ми "њихови сљедбеници" у ровове!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Иоле

12.08.2014 11:34

ЛОЛ---- Е та ти је на мјесту. ....

ОДГОВОРИТЕ
Name

дзиндзо

12.08.2014 14:40

Ово није ништа друго до напад на Републику Српску. Ове двије жене на слици су тајни агенти. Фолирају да живе од пензије. Имају своје апартмане на Фалкландима и Карибима, а и коцкарнице у Монтекарлу. Исто је и са ова два мушкарца у првом плану. Нису то обични обајвештајци него су то вишеструки агенти. Раде за Турску, Русију, САД, В Британију, Француску, Кину, Албанију, Сауди Арабију и још неке земље. Годинама су обучавани су у опозицији, екстра тренинге су имали у новоформираном Савезу за промјене. Желе срушити ову мародну власт. Све је то само да се градјани Републике Српске наведу на немире и протесте. Онда би 500,000 Арапа заскочило ову територију преко ноћи. Све погледајте али не вјерујте у све то. Сви они су дакле уско повезани с опозицијом РСа. Та некадашња плавуша је члан СДСа а црнка је члан НДПа. Један од та два мушкарца је ПДПовац а други ради за Михаљицу. Онај на десној страни је прерушени Младен Иванић. Ту негдје мора бити и Босић само се не види. Не гласајте за споменуте ни случајно. Само ми, коалиција на власти која вам је за ових 15 гоидна доказала да се не може никако него само овако, можемо владати овим простором. Све остало је погрешна политика. Ми водимо одговорну политику. Зато смо ангажовали и Жељку Цвијанивћ-Превдиоц. Кад год нам зафали новца да си купимо новог Аудија А8 или БМWа серије 7, ми новац не тражимо од вас него дигнемо кредит код ММФа, или продамо комад земље и омогућавамо вам да живите ко бубрези у лоју. Не тражимо новац од вас чак ни за ваше пензије него такодје подигнемо кредит. Једино кад вас сила поплави, онда уведемо солидарни порез тако да помогнете једни друге. Неможе ни држава све намирити, морате нешто и ви.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре дзиндзо

13.08.2014 06:22

ре дзиндзо Е друзе дуго нисам процитао бољи коментар свака цаст немам ријеци само да додам да зивим за октобар да ову багру отјерамо заувјек у прослост

ОДГОВОРИТЕ