Tuzla: Penzioneri blokirali puteve

Penzioneri su jutros blokirali dva puta u Tuzlanskom kantonu, zahtijevajući isplatu julske penzije.

Bosna i Hercegovina 12.08.2014 | 12:36
Tuzla: Penzioneri blokirali puteve

Blokirani su magistralni put Tuzla - Doboj u mjestu Donja Orahovica i regionalni put Srebrenik - Gračanica u Barama.

Predsjednik Mjesne zajednice Donja Orahovica Admir Gazibegović rekao je da penzioneri samo traže isplatu penzija za juli i ništa drugo, prenose federalni mediji.
"Oni još nisu dobili penziju i ne znaju kada će to biti, a nema ko da im se obrati", kaže Gazibegović.

Komentari / 7

Ostavite komentar
Name

Lol

12.08.2014 10:42

Samo de ne predju entitetsku granicu! RS je stabilna!

ODGOVORITE
Name

Md

12.08.2014 10:50

U oktobru nek glasaju ponovo za iste tako nece ni imati penzije

ODGOVORITE
Name

Max

12.08.2014 10:57

Ovo treba i kod nas. Dosta je lopovluka!

ODGOVORITE
Name

Edo , Slatina - Tuzla

12.08.2014 11:10

Realno gledajući u novembru je haos! Neće biti novca, neće biti, a i ne smije novih zaduženja, neće biti formirana vlast, volio bih da griješim, na svim nivoima i šta onda, ne čudi me što EUFOR pojačava prisutnost od septembra u BiH jer "naši dragi političari" bi da mogu za 24 sata napravili novi rat u BiH a svoje "sjeme" bi na vrijeme poslali vani, a mi "njihovi sljedbenici" u rovove!

ODGOVORITE
Name

Iole

12.08.2014 11:34

LOL---- E ta ti je na mjestu. ....

ODGOVORITE
Name

dzindzo

12.08.2014 14:40

Ovo nije ništa drugo do napad na Republiku Srpsku. Ove dvije žene na slici su tajni agenti. Foliraju da žive od penzije. Imaju svoje apartmane na Falklandima i Karibima, a i kockarnice u Montekarlu. Isto je i sa ova dva muškarca u prvom planu. Nisu to obični obajveštajci nego su to višestruki agenti. Rade za Tursku, Rusiju, SAD, V Britaniju, Francusku, Kinu, Albaniju, Saudi Arabiju i još neke zemlje. Godinama su obučavani su u opoziciji, ekstra treninge su imali u novoformiranom Savezu za promjene. Žele srušiti ovu marodnu vlast. Sve je to samo da se gradjani Republike Srpske navedu na nemire i proteste. Onda bi 500,000 Arapa zaskočilo ovu teritoriju preko noći. Sve pogledajte ali ne vjerujte u sve to. Svi oni su dakle usko povezani s opozicijom RSa. Ta nekadašnja plavuša je član SDSa a crnka je član NDPa. Jedan od ta dva muškarca je PDPovac a drugi radi za Mihaljicu. Onaj na desnoj strani je prerušeni Mladen Ivanić. Tu negdje mora biti i Bosić samo se ne vidi. Ne glasajte za spomenute ni slučajno. Samo mi, koalicija na vlasti koja vam je za ovih 15 goidna dokazala da se ne može nikako nego samo ovako, možemo vladati ovim prostorom. Sve ostalo je pogrešna politika. Mi vodimo odgovornu politiku. Zato smo angažovali i Željku Cvijanivć-Prevdioc. Kad god nam zafali novca da si kupimo novog Audija A8 ili BMWa serije 7, mi novac ne tražimo od vas nego dignemo kredit kod MMFa, ili prodamo komad zemlje i omogućavamo vam da živite ko bubrezi u loju. Ne tražimo novac od vas čak ni za vaše penzije nego takodje podignemo kredit. Jedino kad vas sila poplavi, onda uvedemo solidarni porez tako da pomognete jedni druge. Nemože ni država sve namiriti, morate nešto i vi.

ODGOVORITE
Name

re dzindzo

13.08.2014 06:22

re dzindzo E druze dugo nisam procitao bolji komentar svaka cast nemam rijeci samo da dodam da zivim za oktobar da ovu bagru otjeramo zauvjek u proslost

ODGOVORITE