СНСД и Вучуревић настављају с препуцавањем

Млади СНСД-а оставили су у Управној згради Града Требиња књигу о лијепом понашању градоначелнику Славку Вучуревићу.

Република Српска 08.08.2014 | 21:00
СНСД и Вучуревић настављају с препуцавањем

На овај начин жељели су да укажу на реторику првог човјека града али су у исто вријеме имали оправдање за непримјерене говоре предсједника те странке Милорада Додика, као и фотомонтажу Драгана Чавића у нацистичком одијелу, које је њихових руку дјело.

Млади социјалдемократи књигу под називом “Буди добро дете од главе до пете” намијенили су Вучуревићу због, како кажу, његових непримјерених изјава на рачун премијерке Жељке Цвијановић. Међутим, за сва непримјерена дјела која стижу из редова те странке имали су оправдање, док их је, иако се ради о младим људима, ухватила амнезија када су у питању испади њиховог предсједника Милорада Додика.

“Фотомонтажа није по бонтону, али није ни постављена испред младих социјалдемократа Требиња. Тај дан бивши предсједник напустио је нашу политичку партију и прешао у редове НДП-а. Предсједник Милорад Додик никога није лично вријеђао. Он је вријеђао неке тв куће, али да је вријеђао новинаре лично нисам упознат”, рекао је Трифко Булут, млади требињски социјалдемократа.

На другој страни, Вучуревић је младим социјалдемократима поручио да су погријешили адресу.

“Млади социјалдемократи морају да оду до Палате предсједника Републике и да му уруче књигу из бонтона. Подсјетићу јавност на увреде и пријетње Милорада Додика упућене власнику БН телевизије, када му је спомињао оца, мајку, пријетио убиством, као и на десетине и стотине провокативних изјава. Према томе, предсједник Републике Милорад Додик и његова миљеница Жељка Цвијановић су адреса гдје су требали однијети књигу из лијепог понашања. Што се мене тиче са људима људски, а са факанима типа Додик – Цвијановић, на исти начин као и они према мени и Требињу”, истакао је Вучуревић.

Било како било, напета политичка атмосфера у Требињу достиже врхунац, а до општих избора остало је још два мјесеца. Грађани Требиња све мање размишљају о томе коме ће дати свој глас, а све се више моле да се политичка препуцавања на овоме заврше.

БН ТВ

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

маја в 08.08.2014

08.08.2014 19:37

Баја вам је покварен од главе до пете новинарки је рекао да није његов број и свакој која му постави питање гдје су паре а он одмах погрдним именима их назива.

ОДГОВОРИТЕ
Name

1988

08.08.2014 20:58

Ово што су Цвијановићева и Тегелтија урадили уопште ме не изненађује. Написаћу овдје једну анегдоту. Ишли Зељка Цвијановић и Милорад Додик у обилазак неких објеката да би видјели какво је стање у њима. Додју у вртић. Кад су видјели да се вртић распада да су сваки услови у њему немогући, Додо каже: Жељка пиши чек на 5000 марака за санацију вртића онда оду у затвор у Туњице. Кад су видјели оне робијаше како робијају у затвору и полицајце и њихове униформе каже Додик: Жељка пиши чек на 500.000 марака да се помогне затвору. Излазе они пита Жељка Додика јеси ти нормалан дали смо за вртић само 5000 марака а за затвор пола милиона. Каже њој Додик јеси ли ти нормална па оћеш ти ићи у вртић послије избора хахахааааааааахаха... Мала шала али тако је како је овим црвендаћима се мора стати у крај. Јелић се сигурно преврце у гробу...

ОДГОВОРИТЕ
Name

кеба

09.08.2014 11:52

Овај Вуцуревиц моцан неки тип напада на зену.Па равноправне су са мускарцима.Најбоље да је сацекас негдје у мраку па је лупис иза ледја.Тако раде прави мускарци као ти.

ОДГОВОРИТЕ