SNSD i Vučurević nastavljaju s prepucavanjem

Mladi SNSD-a ostavili su u Upravnoj zgradi Grada Trebinja knjigu o lijepom ponašanju gradonačelniku Slavku Vučureviću.

Republika Srpska 08.08.2014 | 21:00
SNSD i Vučurević nastavljaju s prepucavanjem

Na ovaj način željeli su da ukažu na retoriku prvog čovjeka grada ali su u isto vrijeme imali opravdanje za neprimjerene govore predsjednika te stranke Milorada Dodika, kao i fotomontažu Dragana Čavića u nacističkom odijelu, koje je njihovih ruku djelo.

Mladi socijaldemokrati knjigu pod nazivom “Budi dobro dete od glave do pete” namijenili su Vučureviću zbog, kako kažu, njegovih neprimjerenih izjava na račun premijerke Željke Cvijanović. Međutim, za sva neprimjerena djela koja stižu iz redova te stranke imali su opravdanje, dok ih je, iako se radi o mladim ljudima, uhvatila amnezija kada su u pitanju ispadi njihovog predsjednika Milorada Dodika.

“Fotomontaža nije po bontonu, ali nije ni postavljena ispred mladih socijaldemokrata Trebinja. Taj dan bivši predsjednik napustio je našu političku partiju i prešao u redove NDP-a. Predsjednik Milorad Dodik nikoga nije lično vrijeđao. On je vrijeđao neke tv kuće, ali da je vrijeđao novinare lično nisam upoznat”, rekao je Trifko Bulut, mladi trebinjski socijaldemokrata.

Na drugoj strani, Vučurević je mladim socijaldemokratima poručio da su pogriješili adresu.

“Mladi socijaldemokrati moraju da odu do Palate predsjednika Republike i da mu uruče knjigu iz bontona. Podsjetiću javnost na uvrede i prijetnje Milorada Dodika upućene vlasniku BN televizije, kada mu je spominjao oca, majku, prijetio ubistvom, kao i na desetine i stotine provokativnih izjava. Prema tome, predsjednik Republike Milorad Dodik i njegova miljenica Željka Cvijanović su adresa gdje su trebali odnijeti knjigu iz lijepog ponašanja. Što se mene tiče sa ljudima ljudski, a sa fakanima tipa Dodik – Cvijanović, na isti način kao i oni prema meni i Trebinju”, istakao je Vučurević.

Bilo kako bilo, napeta politička atmosfera u Trebinju dostiže vrhunac, a do opštih izbora ostalo je još dva mjeseca. Građani Trebinja sve manje razmišljaju o tome kome će dati svoj glas, a sve se više mole da se politička prepucavanja na ovome završe.

BN TV

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

maja v 08.08.2014

08.08.2014 19:37

Baja vam je pokvaren od glave do pete novinarki je rekao da nije njegov broj i svakoj koja mu postavi pitanje gdje su pare a on odmah pogrdnim imenima ih naziva.

ODGOVORITE
Name

1988

08.08.2014 20:58

Ovo što su Cvijanovićeva i Tegeltija uradili uopšte me ne iznenađuje. Napisaću ovdje jednu anegdotu. Išli Zeljka Cvijanović i Milorad Dodik u obilazak nekih objekata da bi vidjeli kakvo je stanje u njima. Dodju u vrtić. Kad su vidjeli da se vrtić raspada da su svaki uslovi u njemu nemogući, Dodo kaže: Željka piši ček na 5000 maraka za sanaciju vrtića onda odu u zatvor u Tunjice. Kad su vidjeli one robijaše kako robijaju u zatvoru i policajce i njihove uniforme kaže Dodik: Željka piši ček na 500.000 maraka da se pomogne zatvoru. Izlaze oni pita Željka Dodika jesi ti normalan dali smo za vrtić samo 5000 maraka a za zatvor pola miliona. Kaže njoj Dodik jesi li ti normalna pa oćeš ti ići u vrtić poslije izbora hahahaaaaaaaaahaha... Mala šala ali tako je kako je ovim crvendaćima se mora stati u kraj. Jelić se sigurno prevrce u grobu...

ODGOVORITE
Name

keba

09.08.2014 11:52

Ovaj Vucurevic mocan neki tip napada na zenu.Pa ravnopravne su sa muskarcima.Najbolje da je sacekas negdje u mraku pa je lupis iza ledja.Tako rade pravi muskarci kao ti.

ODGOVORITE