"Запушио сам јој уста да не вришти"

„Попио сам литар вињака и неку ракију у кафићу и кренуо ка вашару. Мислио сам да је тамо музика и онда сам срео Тијану, нисам ни знао како се зове. Закачио сам је колима, и она је почела да зове у помоћ.
Дозивала је полицију".

Србија 08.08.2014 | 13:07
"Запушио сам јој уста да не вришти"

Овако је почео своје сведочење месар Драган Ђурић, који је прексиноћ ухапшен због сумње да је 26. јула усмртио Тијану Јурић. После полиграфског испитивања и притиснут доказима, све је признао."Запушио сам јој уста, ударио сам је да ућути и стрпао у кола", наставио је мирно, потпуно хладно, без трунке кајања да прича монструм, збунивши толиком хладнокрвношћу чак и полицајце с најдужим стажом.Тринаестодневна потрага за несталом девојчицом, за коју се цела Србија надала да ће се кући вратити жива и здрава, тиме је окончана на најстрашнији могући начин.

Тијана је мртва.

Удављена, бачена на ђубриште, затрпана земљом за цвеће.

Њено тело пронађено је закопано на депонији десет километара од Сомбора, између места Светозар Милетић и Чонопља. До тог места, полицију је довео сам убица. Како је утврђено, убио ју је исте ноћи када ју је и отео.Ђурић се потом вратио у Сурчин, где је живео с мајком. На годишњем одмору био је целе прошле недеље, а онда се у понедељак вратио на посао у месару „Амбар“ у Улици браће Букаловић. За то време, полиција је, покушавајући да расветли Тијанин нестанак, радила у више праваца. Прегледом базних станица мобилних телефона који су спорне ноћи били активни, дошло се и до броја који је користио Ђурић.Полицији је било сумњиво то што је тај број у Бајмоку био активан само спорне ноћи. Због тога је он у уторак стављен под присмотру.

"Његово понашање није указивало на то да је повезан с Тијаниним нестанком", кажу у полицији.Ипак, на основу анализе његовог мобилног телефона, постајала је велика вероватноћа да је повезан с нестанком девојчице, због чега је приведен на саслушање.

"Стављен је на полиграф, који нам је показао као лажну његову изјаву да нема везе с нестанком. После је заћутао. Било је јасно да је реч о особи са озбиљним психичким проблемима. Доста је агресиван, личио је на правог психопату, измишљао је приче, али када смо га суочили с доказима, почео је да сарађује и признао све", кажу у МУП.Запослени у месари „Амбар“, у којој је Драган Ђурић последње две године радио на преради меса, кажу да су шокирани вешћу да је њихов колега убио Тијану Јурић.

Цела Србија јеца за том девојчицом, а камоли ми с којима је радио њен наводни убица. Када смо чули да је нађена мртва и да ју је убио Драган, није било никога међу моја 43 запослена ко није плакао. Ако је крив, треба да одговара, јер је то што је урађено Тијани ужасно - прича власник месаре „Амбар“ Војица Јаношевић.Ђурићев профил на Фејсбуку јуче је био затрпан претњама и коментарима о свирепом убиству.

Ђурић је дан после убиства, 27. јула, променио „цовер“ фотографију и поставио нову на којој је са својим трогодишњим сестрићем.

Од јуче, испод фотографије с његовим нећацима, шокирани пријатељи остављали су огорчене коментаре: „Срамота да се сликаш са децом, децоубицо“, „Како би теби било да твоје дијете нетко убије?“, „Има ко ће ти судит, надам се да неће имати милости!“, „Није те срамота да будеш поред деце?“.

Извор: Србија данас

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

домаци странац

08.08.2014 11:31

У Сремску Митровицу на зацепљање поцетка и краја дигестивног тракта.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ббб

08.08.2014 19:51

Муцити дјубре максимално и на вјесала само у сред улице нек гледа народ како се дјубре пати

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хајван

10.08.2014 09:28

Овакви болиди су ратовал по Босни..убијали на све стране и муцили недузне..јер за друго петље немају.. РИП Тијана.

ОДГОВОРИТЕ