"Zapušio sam joj usta da ne vrišti"

„Popio sam litar vinjaka i neku rakiju u kafiću i krenuo ka vašaru. Mislio sam da je tamo muzika i onda sam sreo Tijanu, nisam ni znao kako se zove. Zakačio sam je kolima, i ona je počela da zove u pomoć.
Dozivala je policiju".

Srbija 08.08.2014 | 13:07
"Zapušio sam joj usta da ne vrišti"

Ovako je počeo svoje svedočenje mesar Dragan Đurić, koji je preksinoć uhapšen zbog sumnje da je 26. jula usmrtio Tijanu Jurić. Posle poligrafskog ispitivanja i pritisnut dokazima, sve je priznao."Zapušio sam joj usta, udario sam je da ućuti i strpao u kola", nastavio je mirno, potpuno hladno, bez trunke kajanja da priča monstrum, zbunivši tolikom hladnokrvnošću čak i policajce s najdužim stažom.Trinaestodnevna potraga za nestalom devojčicom, za koju se cela Srbija nadala da će se kući vratiti živa i zdrava, time je okončana na najstrašniji mogući način.

Tijana je mrtva.

Udavljena, bačena na đubrište, zatrpana zemljom za cveće.

Njeno telo pronađeno je zakopano na deponiji deset kilometara od Sombora, između mesta Svetozar Miletić i Čonoplja. Do tog mesta, policiju je doveo sam ubica. Kako je utvrđeno, ubio ju je iste noći kada ju je i oteo.Đurić se potom vratio u Surčin, gde je živeo s majkom. Na godišnjem odmoru bio je cele prošle nedelje, a onda se u ponedeljak vratio na posao u mesaru „Ambar“ u Ulici braće Bukalović. Za to vreme, policija je, pokušavajući da rasvetli Tijanin nestanak, radila u više pravaca. Pregledom baznih stanica mobilnih telefona koji su sporne noći bili aktivni, došlo se i do broja koji je koristio Đurić.Policiji je bilo sumnjivo to što je taj broj u Bajmoku bio aktivan samo sporne noći. Zbog toga je on u utorak stavljen pod prismotru.

"Njegovo ponašanje nije ukazivalo na to da je povezan s Tijaninim nestankom", kažu u policiji.Ipak, na osnovu analize njegovog mobilnog telefona, postajala je velika verovatnoća da je povezan s nestankom devojčice, zbog čega je priveden na saslušanje.

"Stavljen je na poligraf, koji nam je pokazao kao lažnu njegovu izjavu da nema veze s nestankom. Posle je zaćutao. Bilo je jasno da je reč o osobi sa ozbiljnim psihičkim problemima. Dosta je agresivan, ličio je na pravog psihopatu, izmišljao je priče, ali kada smo ga suočili s dokazima, počeo je da sarađuje i priznao sve", kažu u MUP.Zaposleni u mesari „Ambar“, u kojoj je Dragan Đurić poslednje dve godine radio na preradi mesa, kažu da su šokirani vešću da je njihov kolega ubio Tijanu Jurić.

Cela Srbija jeca za tom devojčicom, a kamoli mi s kojima je radio njen navodni ubica. Kada smo čuli da je nađena mrtva i da ju je ubio Dragan, nije bilo nikoga među moja 43 zaposlena ko nije plakao. Ako je kriv, treba da odgovara, jer je to što je urađeno Tijani užasno - priča vlasnik mesare „Ambar“ Vojica Janošević.Đurićev profil na Fejsbuku juče je bio zatrpan pretnjama i komentarima o svirepom ubistvu.

Đurić je dan posle ubistva, 27. jula, promenio „cover“ fotografiju i postavio novu na kojoj je sa svojim trogodišnjim sestrićem.

Od juče, ispod fotografije s njegovim nećacima, šokirani prijatelji ostavljali su ogorčene komentare: „Sramota da se slikaš sa decom, decoubico“, „Kako bi tebi bilo da tvoje dijete netko ubije?“, „Ima ko će ti sudit, nadam se da neće imati milosti!“, „Nije te sramota da budeš pored dece?“.

Izvor: Srbija danas

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

domaci stranac

08.08.2014 11:31

U Sremsku Mitrovicu na zacepljanje pocetka i kraja digestivnog trakta.

ODGOVORITE
Name

Bbb

08.08.2014 19:51

Muciti djubre maksimalno i na vjesala samo u sred ulice nek gleda narod kako se djubre pati

ODGOVORITE
Name

Hajvan

10.08.2014 09:28

Ovakvi bolidi su ratoval po Bosni..ubijali na sve strane i mucili neduzne..jer za drugo petlje nemaju.. RIP Tijana.

ODGOVORITE