Дара подгријала приче о разводу

Фолкерка одлучила да сама летује, што је још један доказ да јој је брак у кризи.

Србија 07.08.2014 | 13:46
Дара подгријала приче о разводу

Дара Бубамара одмара се у Црној Гори, а њен супруг Милан Кесић са сином Константином летује у Турској. Тиме је певачица подгрејала чаршијске приче да је пред разводом. Када смо тим поводом позвали Дару, она није била расположена да прича о приватном животу. 

- Дошла сам да се одморим с кумом Цицком. Мој муж је с нашим сином и својом сестром десет дана у Турској - била је кратка певачица, не желећи да открива детаље.

 Приче о Дарином разводу актуелне су већ неколико недеља. Наводно су њеног мужа прво наљутиле певачицине обнажене фотографије у једном недељнику, а потом и спајања с другим мушкарцима.

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

xxx

07.08.2014 20:07

а и дара их мења као циго коња како те велике љубави тако брзо излапе сада лаки па тај други ко је сада на реду ја са својим драгим вец 2о година али се не скидам на јавним местима смири се мало па да вивис да мозе

ОДГОВОРИТЕ
Name

судеx

08.08.2014 06:14

Криза права це тим "добрим пјевацицама" доци теккада јос мало остаре. Тада це имати пуно веци белај... Јаки и сеxи момци их неце гледати. Бице исфурани фазон. Мозак им је мали као пливадон. ;-)

ОДГОВОРИТЕ