Dara podgrijala priče o razvodu

Folkerka odlučila da sama letuje, što je još jedan dokaz da joj je brak u krizi.

Srbija 07.08.2014 | 13:46
Dara podgrijala priče o razvodu

Dara Bubamara odmara se u Crnoj Gori, a njen suprug Milan Kesić sa sinom Konstantinom letuje u Turskoj. Time je pevačica podgrejala čaršijske priče da je pred razvodom. Kada smo tim povodom pozvali Daru, ona nije bila raspoložena da priča o privatnom životu. 

- Došla sam da se odmorim s kumom Cickom. Moj muž je s našim sinom i svojom sestrom deset dana u Turskoj - bila je kratka pevačica, ne želeći da otkriva detalje.

 Priče o Darinom razvodu aktuelne su već nekoliko nedelja. Navodno su njenog muža prvo naljutile pevačicine obnažene fotografije u jednom nedeljniku, a potom i spajanja s drugim muškarcima.

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

xxx

07.08.2014 20:07

a i dara ih menja kao cigo konja kako te velike ljubavi tako brzo izlape sada laki pa taj drugi ko je sada na redu ja sa svojim dragim vec 2o godina ali se ne skidam na javnim mestima smiri se malo pa da vivis da moze

ODGOVORITE
Name

sudex

08.08.2014 06:14

Kriza prava ce tim "dobrim pjevacicama" doci tekkada jos malo ostare. Tada ce imati puno veci belaj... Jaki i sexi momci ih nece gledati. Bice isfurani fazon. Mozak im je mali kao plivadon. ;-)

ODGOVORITE