Тео ипак није теже повређен!

Први плеј "орлова" претрпео је лакшу повреду скочног зглоба и вратиће се на паркет за неколико дана.

Кошарка 06.08.2014 | 19:30
Тео ипак није теже повређен!

Када је Милош Теодосић у финишу пријатељске утакмице са Италијом напустио паркет скакутајући на једној нози, многи су се ухватили за главу и помислили "само нам је још то требало".

Александар Ђорђевић још чека да се опорави капитен Ненад Крстић, а у међувремену се озбиљно повредио Немања Недовић, док Василије Мицић, такође, има одређене проблеме због течности у колену.

Ситуација са Теодосићем, срећом, није озбиљна и први плејмејкер наше репрезентације вратиће се на паркет већ за пар дана.

Теодосић је у финишу пораза од Италије незгодно стао и искренуо скочни зглоб, али су снимци показали да није реч о повреди која захтева дуже лечење.

Подсетимо, прошлог лета Теодосић је пропустио Европско првенство у Словенији због повреде листа, па је то додатно појачавало стрепњу да бисмо опет могли да будемо без једног од најбитнијих играча у тиму.

"Данас су у Трсту обављена снимања и установљено је да повреда чланка нашег плејмејкера захтева мировање од неколико дана. Милош Теодосић остаје са екипом и очекује се да ће, уз терапије и третмане медицинског тима репрезентације Србије, ускоро моћи да се врати тренинзима и припремним утакмицама", наводи се у саопштењу објављеном на сајту Кошаркашког савеза Србије.

"Орловима" од петка до недеље предстоји други контролни турнир, овог пута у француском граду Поу, где ће им ривали бити Грчка, Хрватска и Француска. Тамо ће селектор силом прилика испробати и неке друге играче на позицији плејмејкера, пошто је од класичних организатора игре тренутно здрав само Стефан Марковић.

Коментари / 0

Оставите коментар