Најскупљи накит црвеног тепиха!

Оскар, Греми, Еми и Тони награде, делује да је на овим доделама све везано за брилијантност у филму, позоришту или музици, али сви знамо да је најзанимљивији део ових награда јесте црвени тепих и која звезда се како обукла.

Забава 31.07.2014 | 12:14
Најскупљи накит црвеног тепиха!

И ако су хаљине центар збивања црвеног тепиха, не треба заборавити на накит који може да кошта много више од било које хаљине.

Риз Витерспун - 3.7 милиона долара - Њен једноставан изглед на додели Златних глобуса 2014. године заиста делије да је јефтинији од свих осталих звезда, али уствари Риз је на себи имала накит у вредности од 3,7 милиона долара. Минђуше са четворокаратним дијамантом, десетокаратни дијамант на прстену и две дијамантске наруквице.

Шарлиз Терон - 4,5 милиона долара - На додели Оскара 2013. године, Шарлиз је носила накит Харија Винстона уз савршену Диор хаљину, На похвале за изглед Теронова је одговорила:
- Понекад се једноставно осећам као принцеза.

Џенифер Лопез - 5 милиона долара - Џенифер је још једна звезда која изгледа савршено у белој хаљини и са дијамнтима. 2011. године на додели Златних глобуса, носила је наруквицу која је имала преко 600 дијаманата, као и седмокаратни дијамантски прстен .

Џесика Алба - 6 милиона долара - Глумица је носила невероватну огрлицу од 5.8 милиона долара 2013. године, а као додатак огрлици Алба је показала и златни прстен са дијамантом, наравно неизоставне су и дијамантске минђуше.

Никол Кидман - 7 милиона долара - Она је показала сав холивидски гламур у једној вечери и то на додели Оскара 2008. године, када је носила огрлицу која је садржала преко 7.600 дијаманата. Огрлицу су правили тачно 6,200 сати или 258 дана и направљена је искључиво за Никол.

Софиа Вергара - 7 милиона долара - 2013. године заносна глумица је носила је огроман сафир, рубин и самарагд на минђушама, прстен са дијамантом од 21 карата и смарагдни дијамантски прстен од 40 карата!

Ејми Адамс - 8 милиона долара - Ова глумица је заиста запањила накитом, привезак од тридесетокаратног дијаманта, 12-каратни дијамантски прстен и 10-каратне минђуше. Управо ове године била је проглашена за најбољи изглед на додели Златних глобуса.

Глориа Стјуарт - 20 милиона долара - 1998. године на додели Оскара, Глориа Стјуарт је имала ту част да понесе реплику "Срца океана", огрлице из Титаника. У центру се налазио огроман сафир окружен дијамантима, а сама огрлица је вредела шокантних 20 милиона долара. Глумица је преминула 2012. године, када је имала тачно 100 година.

Кери Андервуд - 31 милион долара - 2013. године на додели Гремија, Кери се појавила са накитом вредним ни мање ни више него 31 милион долара. Само њена огрлица имала је дијаманте од 381 карата. Без обзира на накит, она је те вечери зарадила Греми за најбољи соло наступ.

Коментари / 0

Оставите коментар