Najskuplji nakit crvenog tepiha!

Oskar, Gremi, Emi i Toni nagrade, deluje da je na ovim dodelama sve vezano za brilijantnost u filmu, pozorištu ili muzici, ali svi znamo da je najzanimljiviji deo ovih nagrada jeste crveni tepih i koja zvezda se kako obukla.

Zabava 31.07.2014 | 12:14
Najskuplji nakit crvenog tepiha!

I ako su haljine centar zbivanja crvenog tepiha, ne treba zaboraviti na nakit koji može da košta mnogo više od bilo koje haljine.

Riz Viterspun - 3.7 miliona dolara - Njen jednostavan izgled na dodeli Zlatnih globusa 2014. godine zaista delije da je jeftiniji od svih ostalih zvezda, ali ustvari Riz je na sebi imala nakit u vrednosti od 3,7 miliona dolara. Minđuše sa četvorokaratnim dijamantom, desetokaratni dijamant na prstenu i dve dijamantske narukvice.

Šarliz Teron - 4,5 miliona dolara - Na dodeli Oskara 2013. godine, Šarliz je nosila nakit Harija Vinstona uz savršenu Dior haljinu, Na pohvale za izgled Teronova je odgovorila:
- Ponekad se jednostavno osećam kao princeza.

Dženifer Lopez - 5 miliona dolara - Dženifer je još jedna zvezda koja izgleda savršeno u beloj haljini i sa dijamntima. 2011. godine na dodeli Zlatnih globusa, nosila je narukvicu koja je imala preko 600 dijamanata, kao i sedmokaratni dijamantski prsten .

Džesika Alba - 6 miliona dolara - Glumica je nosila neverovatnu ogrlicu od 5.8 miliona dolara 2013. godine, a kao dodatak ogrlici Alba je pokazala i zlatni prsten sa dijamantom, naravno neizostavne su i dijamantske minđuše.

Nikol Kidman - 7 miliona dolara - Ona je pokazala sav holividski glamur u jednoj večeri i to na dodeli Oskara 2008. godine, kada je nosila ogrlicu koja je sadržala preko 7.600 dijamanata. Ogrlicu su pravili tačno 6,200 sati ili 258 dana i napravljena je isključivo za Nikol.

Sofia Vergara - 7 miliona dolara - 2013. godine zanosna glumica je nosila je ogroman safir, rubin i samaragd na minđušama, prsten sa dijamantom od 21 karata i smaragdni dijamantski prsten od 40 karata!

Ejmi Adams - 8 miliona dolara - Ova glumica je zaista zapanjila nakitom, privezak od tridesetokaratnog dijamanta, 12-karatni dijamantski prsten i 10-karatne minđuše. Upravo ove godine bila je proglašena za najbolji izgled na dodeli Zlatnih globusa.

Gloria Stjuart - 20 miliona dolara - 1998. godine na dodeli Oskara, Gloria Stjuart je imala tu čast da ponese repliku "Srca okeana", ogrlice iz Titanika. U centru se nalazio ogroman safir okružen dijamantima, a sama ogrlica je vredela šokantnih 20 miliona dolara. Glumica je preminula 2012. godine, kada je imala tačno 100 godina.

Keri Andervud - 31 milion dolara - 2013. godine na dodeli Gremija, Keri se pojavila sa nakitom vrednim ni manje ni više nego 31 milion dolara. Samo njena ogrlica imala je dijamante od 381 karata. Bez obzira na nakit, ona je te večeri zaradila Gremi za najbolji solo nastup.

Komentari / 0

Ostavite komentar