Ћиро Блажевић посјетио Лепу Брену

Блиски пријатељи породице Живојиновић, међу којима је био бивши селектор фудбалске репрензентације Хрватске, Ћиро Блажевић, посетили су Лепу Брену у болници у Ловрану пре него што је изашла и вратила се у спа ризорт у Новом Винодолском.

Забава 30.07.2014 | 12:46
Ћиро Блажевић посјетио Лепу Брену

- Заиста ми је писало много људи са свих меридијана и ја се заиста захваљујем на бризи овим путем. Дошао ми је и Ћиро Блажевић, који ме је од срца насмијао, човјек је прави генијалац - испричала је певачица.

- Не знам ни колико је прошло тачно времена, јер ми је од тренутка када су ми ставили гипс сваки дан исти. Ноћас сам први пут спавала како треба и што је најважније научила сам да спавам на леђима, што иначе не чиним. Знам да су ме сви питали да ли имам болове. Немам, јер су ме лекари снабдели свим потребним медикаментима и сада је на мени да одмарам, идем на физиотерапију и будем дисциплинована - прича Брена.


Сада је безбедна са породицом и пријатељима у хотелу који држи један од најбољих другова Бобе Живојиновића, бивши тенисер Бруно Орешар.

- Из болнице су ме и пустили да изађем, само под условом да ми буде обезбеђен психички мир, који заиста имам у Новом Винодолском и који сам имала и за све време боравка у болници. Овим путем се захваљујем и особљу и лекарима и свима који су ми слали поруке са топлим речима. Мислим да сам се ових неколико дана исплакала како нисам одавно и дефинитивно је из мене изашла сва бол која се у сваком човеку скупља. И схватила сам колико је корисно да се исплачете. Последњи пут сам се овако осећала, када сам сломила ногу, док је Стефан био беба и сећам се пакла кроз који смо Боба и ја и моји родитељи прошли у то време - каже Брена.

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

вихор

30.07.2014 18:40

мори Цирко бре заста се ти гребес код насе Брене ?

ОДГОВОРИТЕ
Name

недјо 2

31.07.2014 11:52

а циро исти као и брена свака власт му пасе следеци це дрвени обуци капут

ОДГОВОРИТЕ