Ćiro Blažević posjetio Lepu Brenu

Bliski prijatelji porodice Živojinović, među kojima je bio bivši selektor fudbalske reprenzentacije Hrvatske, Ćiro Blažević, posetili su Lepu Brenu u bolnici u Lovranu pre nego što je izašla i vratila se u spa rizort u Novom Vinodolskom.

Zabava 30.07.2014 | 12:46
Ćiro Blažević posjetio Lepu Brenu

- Zaista mi je pisalo mnogo ljudi sa svih meridijana i ja se zaista zahvaljujem na brizi ovim putem. Došao mi je i Ćiro Blažević, koji me je od srca nasmijao, čovjek je pravi genijalac - ispričala je pevačica.

- Ne znam ni koliko je prošlo tačno vremena, jer mi je od trenutka kada su mi stavili gips svaki dan isti. Noćas sam prvi put spavala kako treba i što je najvažnije naučila sam da spavam na leđima, što inače ne činim. Znam da su me svi pitali da li imam bolove. Nemam, jer su me lekari snabdeli svim potrebnim medikamentima i sada je na meni da odmaram, idem na fizioterapiju i budem disciplinovana - priča Brena.


Sada je bezbedna sa porodicom i prijateljima u hotelu koji drži jedan od najboljih drugova Bobe Živojinovića, bivši teniser Bruno Orešar.

- Iz bolnice su me i pustili da izađem, samo pod uslovom da mi bude obezbeđen psihički mir, koji zaista imam u Novom Vinodolskom i koji sam imala i za sve vreme boravka u bolnici. Ovim putem se zahvaljujem i osoblju i lekarima i svima koji su mi slali poruke sa toplim rečima. Mislim da sam se ovih nekoliko dana isplakala kako nisam odavno i definitivno je iz mene izašla sva bol koja se u svakom čoveku skuplja. I shvatila sam koliko je korisno da se isplačete. Poslednji put sam se ovako osećala, kada sam slomila nogu, dok je Stefan bio beba i sećam se pakla kroz koji smo Boba i ja i moji roditelji prošli u to vreme - kaže Brena.

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

vihor

30.07.2014 18:40

mori Cirko bre zasta se ti grebes kod nase Brene ?

ODGOVORITE
Name

nedjo 2

31.07.2014 11:52

a ciro isti kao i brena svaka vlast mu pase sledeci ce drveni obuci kaput

ODGOVORITE