Северина - нова борба за дијете

Хрватска певачица одлучила да врати судски поступак у вези са старатељством и алиментацијом за сина Александра на почетак.

Забава 30.07.2014 | 10:40
Северина - нова борба за дијете

Како "Ало" сазнаје Севе је прикупила доказе којима жели да докаже да су Милан и његови сарадници стварали ружну слику о њој у јавности и да је помоћу медија вршио притисак на судство."Она је предала документа који потврђују да је Поповић урадио све да укаља њено име. Нада се да ће се за месец дана све знати", каже извор који је близак певачици.

Наводно у документима стоји да је Милан са сарадницима приказао Северину као лошу мајку и како јој је само важно да од њега извуче новац."Њу је то највише заболело и зато је решила да се бори до последњег дана, само како би доказала да је Поповић 'играо прљаво'", наводи извор.

Милан и Северина се још увек нису огласили поводом ових навода.

Крајем марта, суд у Загребу доделио је старатељство Северини, док је Милану омогућио виђање детета једном у две недеље ван граница хрватске и алиментацију од 2.000 евра.

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

ФУЈЈЈЈЈЈЈЈЈЈЈЈЈ

30.07.2014 08:50

--------чуј укаља њено име, па није он пустио у промет секси видео који је на "ју тјубу" .............. УКАЉАЛА ГА ЈЕ САМА СЕБИ овакви текстови се појављују јер је више нико нити глда нити слуша па мисли ето поново ће бити у новинама............................. шта има ново ба Севке...

ОДГОВОРИТЕ
Name

ћери

30.07.2014 11:27

е мој Милане и мене је он до скора водао , е неће више дошо је и њему црни петак , крај . јес ми брате и јада назадао ..............хахаааа налетио јеси , што ти је она требала поред толико финих жена ?

ОДГОВОРИТЕ