Severina - nova borba za dijete

Hrvatska pevačica odlučila da vrati sudski postupak u vezi sa starateljstvom i alimentacijom za sina Aleksandra na početak.

Zabava 30.07.2014 | 10:40
Severina - nova borba za dijete

Kako "Alo" saznaje Seve je prikupila dokaze kojima želi da dokaže da su Milan i njegovi saradnici stvarali ružnu sliku o njoj u javnosti i da je pomoću medija vršio pritisak na sudstvo."Ona je predala dokumenta koji potvrđuju da je Popović uradio sve da ukalja njeno ime. Nada se da će se za mesec dana sve znati", kaže izvor koji je blizak pevačici.

Navodno u dokumentima stoji da je Milan sa saradnicima prikazao Severinu kao lošu majku i kako joj je samo važno da od njega izvuče novac."Nju je to najviše zabolelo i zato je rešila da se bori do poslednjeg dana, samo kako bi dokazala da je Popović 'igrao prljavo'", navodi izvor.

Milan i Severina se još uvek nisu oglasili povodom ovih navoda.

Krajem marta, sud u Zagrebu dodelio je starateljstvo Severini, dok je Milanu omogućio viđanje deteta jednom u dve nedelje van granica hrvatske i alimentaciju od 2.000 evra.

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

FUJJJJJJJJJJJJJ

30.07.2014 08:50

--------čuj ukalja njeno ime, pa nije on pustio u promet seksi video koji je na "ju tjubu" .............. UKALJALA GA JE SAMA SEBI ovakvi tekstovi se pojavljuju jer je više niko niti glda niti sluša pa misli eto ponovo će biti u novinama............................. šta ima novo ba Sevke...

ODGOVORITE
Name

ćeri

30.07.2014 11:27

e moj Milane i mene je on do skora vodao , e neće više došo je i njemu crni petak , kraj . jes mi brate i jada nazadao ..............hahaaaa naletio jesi , što ti je ona trebala pored toliko finih žena ?

ODGOVORITE