Беби-вирус захватио водитељке

Многе жене са домаће јавне сцене одбројавају дане до порођаја. Беби-бум предводе ТВ лица Николина Пишек, Ена Попов и Александра Јефтановић.

Забава 29.07.2014 | 20:14
Беби-вирус захватио водитељке

Николина и њен супруг Видоје Ристовић за мање од пет месеци требало би да добију девојчицу. Водитељка је открила да чека ћерку и додала да је пресрећна јер је Видоје „онај прави“.

- Први пут за неког са сигурношћу могу да тврдим да је човек мог живота - рекла је Николина, која већ има седамнаестогодишњу ћерку, док Видоје из прошле везе има петогодишњу девојчицу.

Роде су посетиле и Ену Попов и Ненада Чанка. Пар је пре неколико дана сазнао да ће за седам месеци добити принову. Ту вест поделили су само с најужим кругом пријатеља.

- Замолила бих вас да ми дате прилику да о томе причам када будем ја то желела - рекла је кратко Ена.

Иначе, водитељка и синовац Ненада Чанка, лидера ЛСВ-а, забављају се већ две године, али засад не планирају брак.

Александра Јефтановић је у трећем месецу трудноће. Она и њен изабраник Александар Шварк за шест месеци постаће родитељи. Заљубљени вереници срећну вест поделили су само с најмилијима. Тим поводом позвали смо
водитељку, али она још увек не жели да прича о трудноћи.

И водитељка Роксанда Ђорђевић Бабић је трудна. Она и њен муж Срђан чекају другог сина. Роксанда је у шестом месецу трудноће, а пре две године добили су сина Филипа.

Осим водитеља, на проширењу породице раде и остале даме с јавне сцене. Глумица Мирка Васиљевић и фудбалер Вујадин Савић добиће и треће дете!

- Не могу још ништа да кажем на ту тему. Када буде време, рећи ћу оне основне информације - каже глумица.

Они већ имају двогодишњег сина Андреја и седмомесечну ћеркицу Адријану, а глумица је сада у другом месецу трудноће.

И најпознатији пар Новак и Јелена Ђоковић проширују породицу. Њих двоје требало би у октобру да постану родитељи, али још не откривају да ли ће добити сина или ћерку.

- Не могу да будем срећнији човек јер имам здравље, љубав, и Бог ме је благословио да радосно са својом Јеленом очекујем новог члана породице - рекао је будући тата Новак.

Ни будућа мама Јелена није крила задовољство. - Беба је за нас извор радости. Јако сам захвална што имам Новака. Не бих могла да тражим бољег партнера од њега - рекла је госпођа Ђоковић.

 

Коментари / 0

Оставите коментар