Bebi-virus zahvatio voditeljke

Mnoge žene sa domaće javne scene odbrojavaju dane do porođaja. Bebi-bum predvode TV lica Nikolina Pišek, Ena Popov i Aleksandra Jeftanović.

Zabava 29.07.2014 | 20:14
Bebi-virus zahvatio voditeljke

Nikolina i njen suprug Vidoje Ristović za manje od pet meseci trebalo bi da dobiju devojčicu. Voditeljka je otkrila da čeka ćerku i dodala da je presrećna jer je Vidoje „onaj pravi“.

- Prvi put za nekog sa sigurnošću mogu da tvrdim da je čovek mog života - rekla je Nikolina, koja već ima sedamnaestogodišnju ćerku, dok Vidoje iz prošle veze ima petogodišnju devojčicu.

Rode su posetile i Enu Popov i Nenada Čanka. Par je pre nekoliko dana saznao da će za sedam meseci dobiti prinovu. Tu vest podelili su samo s najužim krugom prijatelja.

- Zamolila bih vas da mi date priliku da o tome pričam kada budem ja to želela - rekla je kratko Ena.

Inače, voditeljka i sinovac Nenada Čanka, lidera LSV-a, zabavljaju se već dve godine, ali zasad ne planiraju brak.

Aleksandra Jeftanović je u trećem mesecu trudnoće. Ona i njen izabranik Aleksandar Švark za šest meseci postaće roditelji. Zaljubljeni verenici srećnu vest podelili su samo s najmilijima. Tim povodom pozvali smo
voditeljku, ali ona još uvek ne želi da priča o trudnoći.

I voditeljka Roksanda Đorđević Babić je trudna. Ona i njen muž Srđan čekaju drugog sina. Roksanda je u šestom mesecu trudnoće, a pre dve godine dobili su sina Filipa.

Osim voditelja, na proširenju porodice rade i ostale dame s javne scene. Glumica Mirka Vasiljević i fudbaler Vujadin Savić dobiće i treće dete!

- Ne mogu još ništa da kažem na tu temu. Kada bude vreme, reći ću one osnovne informacije - kaže glumica.

Oni već imaju dvogodišnjeg sina Andreja i sedmomesečnu ćerkicu Adrijanu, a glumica je sada u drugom mesecu trudnoće.

I najpoznatiji par Novak i Jelena Đoković proširuju porodicu. Njih dvoje trebalo bi u oktobru da postanu roditelji, ali još ne otkrivaju da li će dobiti sina ili ćerku.

- Ne mogu da budem srećniji čovek jer imam zdravlje, ljubav, i Bog me je blagoslovio da radosno sa svojom Jelenom očekujem novog člana porodice - rekao je budući tata Novak.

Ni buduća mama Jelena nije krila zadovoljstvo. - Beba je za nas izvor radosti. Jako sam zahvalna što imam Novaka. Ne bih mogla da tražim boljeg partnera od njega - rekla je gospođa Đoković.

 

Komentari / 0

Ostavite komentar