Нивес варала мужа са играчем Реал Мадрида

Хрватска певачица, још док је била у браку, започела везу с познатим немачким фудбалером, који је носио дрес краљевског клуба из Шпаније.

Забава 29.07.2014 | 10:14
Нивес варала мужа са играчем  Реал Мадрида

Нивес Целзијус се званично развела од Дина Дрпића! И то, како тврде добро обавештени извори, због фудбалера Реал Мадрида. Многи нагађају да је у питању Семи Кедира или Месут Озил.

Хрватска певачица била је с мужем, такође фудбалером, у браку више од девет година и с њим има сина Леона и ћерку Таишу. О крају њихове љубави Курир је писао још пре две године, а Нивес је коначно у новој аутобиографији „Гола истина 2“ проговорила и о разлозима њиховог разлаза. Иако је написала да је њен муж сазнао да га је варала с колегом, она није открила о коме се ради, али добро упућени у њен живот тврде да је мистериозни господин фудбалска звезда која је у то време бранила боје „краљевског клуба“ .

- Брак Нивес Целзијус је пукао због звезде Реал Мадрида, али се не зна ко је тачно у питању. У игри су Сами Кедира и Месут Озил. Четири године се Нивес виђала с љубавником. Њен партнер је у Реал Мадрид дошао из Бундеслиге као велико појачање и муслиман је. Њихова веза вероватно никад не би била откривена да је он није упознао са целим тимом - каже наш извор.

Наш саговорник објашњава да је певачица свог драгог срела у Будимпешти и да је њиховој љубави посвећена цела књига.

- Нивес је дечко три године слао љубавне поруке. Она је званично везу с њим започела тек кад је била у свађи с Дином. Касније је покушала да се помири са супругом и крене живот из почетка, али је наставила да се виђа с љубавником, што је и признала мужу. Он није хтео да пређе преко тога - закључује наш извор.

Нивес Целзијус није желела да прича о овој теми.

- „Гола истина 2“ лепо се продаје и волела бих да дође и до публике у Србији. Коментари су углавном позитивни и људи говоре да је ово моја најбоља књига - било је све што је рекла Нивес.

Коментари / 0

Оставите коментар