Nives varala muža sa igračem Real Madrida

Hrvatska pevačica, još dok je bila u braku, započela vezu s poznatim nemačkim fudbalerom, koji je nosio dres kraljevskog kluba iz Španije.

Zabava 29.07.2014 | 10:14
Nives varala muža sa igračem  Real Madrida

Nives Celzijus se zvanično razvela od Dina Drpića! I to, kako tvrde dobro obavešteni izvori, zbog fudbalera Real Madrida. Mnogi nagađaju da je u pitanju Semi Kedira ili Mesut Ozil.

Hrvatska pevačica bila je s mužem, takođe fudbalerom, u braku više od devet godina i s njim ima sina Leona i ćerku Taišu. O kraju njihove ljubavi Kurir je pisao još pre dve godine, a Nives je konačno u novoj autobiografiji „Gola istina 2“ progovorila i o razlozima njihovog razlaza. Iako je napisala da je njen muž saznao da ga je varala s kolegom, ona nije otkrila o kome se radi, ali dobro upućeni u njen život tvrde da je misteriozni gospodin fudbalska zvezda koja je u to vreme branila boje „kraljevskog kluba“ .

- Brak Nives Celzijus je pukao zbog zvezde Real Madrida, ali se ne zna ko je tačno u pitanju. U igri su Sami Kedira i Mesut Ozil. Četiri godine se Nives viđala s ljubavnikom. Njen partner je u Real Madrid došao iz Bundeslige kao veliko pojačanje i musliman je. Njihova veza verovatno nikad ne bi bila otkrivena da je on nije upoznao sa celim timom - kaže naš izvor.

Naš sagovornik objašnjava da je pevačica svog dragog srela u Budimpešti i da je njihovoj ljubavi posvećena cela knjiga.

- Nives je dečko tri godine slao ljubavne poruke. Ona je zvanično vezu s njim započela tek kad je bila u svađi s Dinom. Kasnije je pokušala da se pomiri sa suprugom i krene život iz početka, ali je nastavila da se viđa s ljubavnikom, što je i priznala mužu. On nije hteo da pređe preko toga - zaključuje naš izvor.

Nives Celzijus nije želela da priča o ovoj temi.

- „Gola istina 2“ lepo se prodaje i volela bih da dođe i do publike u Srbiji. Komentari su uglavnom pozitivni i ljudi govore da je ovo moja najbolja knjiga - bilo je sve što je rekla Nives.

Komentari / 0

Ostavite komentar