Да ли су ово најбоље груди естраде?

Неке су поносне на природне груди, а друге су своје појачале силиконима. Било како било, и једна и друга група дама са наше естраде поносно истиче груди и мушкарцима који се нађу поред њих није ни мало лако да их гледају у очи.

Забава 29.07.2014 | 09:13
Да ли су ово најбоље груди естраде?

Секси фотографије Сораје Вучелић готово су свакодневно на мрежама. И певачица Катарина Грујић такође може поносно да истакне своје груди, што она и ради.

Певачице Светлана Цеца Ражнатовић и Јелена Карлеуша у много чему се разликују и чак су лошим односима, међутим, управо су њих две заслужне великој популаризацији пластичне хирургије код нас. Њихове бујне груди су утицале на многе певачице да посете клинике за естетску хирургију.

Другарице Сека Алексић и Дара Бубамара такође имају повеће груди.

Ништа другачије није ни са њиховим колегиницама Наташом Беквалац, Гогом Секулић, Тањом Савић и Миом Борисављевић.... Има их још много, а ово су неке од најпопуларнијих.

Извор: Пулс

 

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Лија

29.07.2014 07:46

Поквариште ми дан

ОДГОВОРИТЕ
Name

Едо , Слатина - Тузла

29.07.2014 07:49

Некада су професорице , апотекарке , докторице , стјуардесе били идоли дјевојцицама и дјевојкама " генерацији 1970. и неке " , а данас ове представнице сунда , неморала и кица .....а момцима су кримоси и дилери идоли....и када додам " насе политицаре " , ма мислим да ни у паклу није горе !

ОДГОВОРИТЕ
Name

ФУЈЈЈЈЈЈЈЈЈЈЈЈЈ

29.07.2014 10:02

ПЛАСТИК ФАНТАСТИК...............................усликајте природне груди, природну гузу и природна уста..........

ОДГОВОРИТЕ