Da li su ovo najbolje grudi estrade?

Neke su ponosne na prirodne grudi, a druge su svoje pojačale silikonima. Bilo kako bilo, i jedna i druga grupa dama sa naše estrade ponosno ističe grudi i muškarcima koji se nađu pored njih nije ni malo lako da ih gledaju u oči.

Zabava 29.07.2014 | 09:13
Da li su ovo najbolje grudi estrade?

Seksi fotografije Soraje Vučelić gotovo su svakodnevno na mrežama. I pevačica Katarina Grujić takođe može ponosno da istakne svoje grudi, što ona i radi.

Pevačice Svetlana Ceca Ražnatović i Jelena Karleuša u mnogo čemu se razlikuju i čak su lošim odnosima, međutim, upravo su njih dve zaslužne velikoj popularizaciji plastične hirurgije kod nas. Njihove bujne grudi su uticale na mnoge pevačice da posete klinike za estetsku hirurgiju.

Drugarice Seka Aleksić i Dara Bubamara takođe imaju poveće grudi.

Ništa drugačije nije ni sa njihovim koleginicama Natašom Bekvalac, Gogom Sekulić, Tanjom Savić i Miom Borisavljević.... Ima ih još mnogo, a ovo su neke od najpopularnijih.

Izvor: Puls

 

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

Lija

29.07.2014 07:46

Pokvarište mi dan

ODGOVORITE
Name

Edo , Slatina - Tuzla

29.07.2014 07:49

Nekada su profesorice , apotekarke , doktorice , stjuardese bili idoli djevojcicama i djevojkama " generaciji 1970. i neke " , a danas ove predstavnice sunda , nemorala i kica .....a momcima su krimosi i dileri idoli....i kada dodam " nase politicare " , ma mislim da ni u paklu nije gore !

ODGOVORITE
Name

FUJJJJJJJJJJJJJ

29.07.2014 10:02

PLASTIK FANTASTIK...............................uslikajte prirodne grudi, prirodnu guzu i prirodna usta..........

ODGOVORITE