Не мијешајте се у унутрашње послове Русије

Руски предсједник Владимир Путин рекао је данас да ће Москва искористити свој утицај на проруске снаге на истоку Украјине, али и да Запад мора да изврши притисак на Кијев да би се окончала непријатељства.

Свијет 22.07.2014 | 15:37
Не мијешајте се у унутрашње послове Русије

Путин је позвао западне силе да се не мијешају у унутрашње послове Русије и рекао да је потребно предузети кораке ради јачања војних способности Русије због потеза Сјеверноатлантске алијансе и ради заштите економије од "спољних пријетњи".

"Добијамо позиве да искористимо свој утицај на сепаратисте са југоистока Украјине. Ми ћемо, наравно, учинити све што моижемо, али то није ни изблиза довољно", рекао је руски предсједник на почетку састанка са шефовима одбрамбених и безбједносних служби.

Путин је рекао да у овом тренутку "нема војне пријетње нити пријетњи суверенитету и територијалном интегритету" Русије.

"То гарантује стратешка равнотежа у свијету", напоменуо је руски предсједник и додао да Русија "стриктно поштује норме међународног права и обавезе према својим партнерима", пренио је Итар-тас.

Путин је рекао да се нада да ће остале земље узети у обзир националне интересе Русије и да ће спорна питања рјешавати у законским оквирима.

Коментари / 11

Оставите коментар
Name

Лија

22.07.2014 13:41

Чувак, пусть это не американский империализм царствовал свијетом.Учини всех православных жить мирной защитить нас от агрессоров НАТО

ОДГОВОРИТЕ
Name

ма нормала

22.07.2014 13:48

Сад ће и баја да да изјаву... Цуди ме да те је пустио прије њега ипак се он све пита.

ОДГОВОРИТЕ
Name

паметан

22.07.2014 15:28

Ово је паметна предсједничка реакција - као некад Милошевић, само не ваља дуго тако - не врати се истом мјером..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бојан

22.07.2014 16:01

"Глобална касарна" је пројекат католичких језуита из Ватикана на челу са Црним папом следбеником Понтија Пилата и Игнација Лојоле! Г-дине Путин у питању је Сибир! Ви грешите што тактизрате са крвавом шапом из Ватикана. Зна се да Западом упрвља Ватикан. Све агенције Запада су под командом Црног папе: ЕУ, УСА, УН, НАТО, ЦИА, Г-7, СТО итд.., Морате да ошине коју ракету по крсташкој хорди, па после да преговарате! Тако католици раде!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Боо

22.07.2014 16:23

Оде Путин у ПМ. А са њиме и цјела Русија. Сад це Амери да покуцају на Руска врата.

ОДГОВОРИТЕ
Name

опа Дјурдјо

22.07.2014 16:29

Диктатор Путин забрањује рекламе на приватним ТВ станицама у Русији. Толико о слободи говора.

ОДГОВОРИТЕ
Name

1389

22.07.2014 17:03

Сто је баби мило у сну јој се снило а тако и вама да це доц Амери на врата Русима. Подрска Путину и Руском народу да сто пре ослободе Европу и цитав свијет.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Боо

22.07.2014 18:50

За овога 1389 : па теби треба стварно треба подуцавање у политици , Амери кад несто зацртају то мора бити тако сад су цитав свјет дигли против руса због овога авиона , једном су их растурили сад це да их сатару дај бозе да Русим Москва остане ,и ја неволим американце они су највеци злоцинци атомске на Јапан , напалм по Вијетнаму , па Сомалија , Ирак нема гдје нису били а све демократија се гони па ти види ил цес америцку демократију ил цес добити по носу

ОДГОВОРИТЕ
Name

1389

22.07.2014 20:19

Боо,пуно гледас Америцке филмове,јел ти о њима писес ил о цему?Које оборио авион,јесул Руси,јел утврдјено?Који се то цитав свијет дигао против Руса?Тиси као Амери,одма би по носу,полако мозе се вратит као Бумеранг.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Боо

22.07.2014 21:01

1389 : нисам ја реко да су руси оборили авион ал цитав запад је узо русе на зуб због тог авиона , а Амери це некако средити да сви мисле да су руси или ови сепаратисти . Само је питамје времена кад це се руски босеви дигнути против Путина због зиро рацуна сто су им блокирани и ста онда . Русија тренутно пуно висе зависи од Европе него Европа од руса . Зар не видис ста раде са Њемацком сви ови послови око спијуназе и на крају ником ниста сви се грле и рукују а Њемацка је главни фактор у европи . Јос кад им Брисел стави мухур на овај јузни ток да је то заврсена прица бице врацај Путину Крим ил те нема . Вјеруј ми гдје год се Америка упетљала није на добро изасло .ПОЗ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

1389

22.07.2014 21:39

Боо,свако има право на своје мисљење да изнесе.Јасам за то дасе истина сазна а не на прву. Вецина западних земаља ја под притиском Америке против Русије ал цекај јос мало,док виде куд их ти Босови воде,како их називас. По мени су Десни Сектор сепаратисти,срусили су насиљем и убиствима легалну власт. Лијепо спавај.

ОДГОВОРИТЕ