У Партизану све ОК после хапшења Ђурића

Потпредседник Партизана МИле Јовичић рекао је да ново хапшење председника Драгана Ђурића није пореметило функционисање клуба.

Фудбал 11.07.2014 | 17:01
У Партизану све ОК после хапшења Ђурића

Он је додао да су сви сконцентрисани на утакмицу са Торшавном у квалификацијама за Лигу шампиона.

Ђурић, који је Власник "Зекстре" и председник УО Ветеринарског завода, као и власник и директор ДОО "Актер" Тихомир Тришић и власник ДОО "Сташа" Милан Дивљак ухапшени су данас због сумње да су малверзацијама приликом продаје дјубрива оштетили панчевачку "Азотару" за 7,5 милиона евра.

Претходно, у јануару ове године Ђурић је притворен под сумњом да је од 2006. до 2010. године злоупотребом положаја одговорног лица омогућио конзорцијуму "Зекстра-Банкоп" прибављање имовинске користи веће од 200 милиона динара.

Из притвора је пуштен 23. јануара јер је Специјалном суду достављен доказ да је положио јемство од два милиона евра.

"Били смо у дилеми да ли да уопште одржимо конференцију за медије, јер немамо ништа ново да кажемо, али било је превише позива новинара и најбоље је да овако комуницирамо. Клуб функционише апсолутно нормално и конкретно, све мисли су усмерене ка првом квалификационом мечу у Европи и верујемо да ћемо успешно започети европски пут. Ова јутрошња догадјања ни на који начин нису повезана са Партизаном", истакао је Јовичић на ванредној конференцији за медије у Хумској.

Он је навео да је у току дана одржан састанак Секретаријата клуба, али да не очекује никаква ванредна дешавања, па чак ни седницу Управног одбора.

"Када је у питању Скупштина клуба још се не зна тачан датум, али еј сигурно да ће према раније утврдјеном плану бити одржана у децембру", казао је Јовичић и додадо да Ђурићево хапшење неће утицати на потезе клуба у прелазном року.

Генерални секретар црно-белих Дарко Грубор поручио је да су сви у клубу свесни да је у овом тренутку најважнији добар старт екипе у квалификацијама за Лигу шампиона.

Он није хтео да одговори на питање да ли ће посетити Дјурића у притвору, као што је то урадио приликом првог приводјења председника Партизана у јануару ове године.

Коментари / 0

Оставите коментар