Рукавина представљен у Виљареалу

Репрезентативац Србије Антонио Рукавина представљен је као нови фудбалер Виљареала, а у првој изјави рекао је да је веома задовољан трансфером.

Фудбал 10.07.2014 | 19:14
Рукавина представљен у Виљареалу

Некадашњи капитен Партизана има 30 година, а екипа из Валенсије ће бити његова друга екипа у Примери, претходно је за Ваљадолид играо две године.

“Без обзира на то што сам искусан фудбалер, осећам глад за победама од првог дана. Ово је најбоља опција за мене после одласка из Ваљадолида. Могу да допринесем успесима клуба у наредној сезони“, рекао је Рукавина.

“Жута подморница“ је прошлу сезону у Примери завршила на шестом месту, па ће се наредне сезоне такмичити и у Лиги Европе.

“Свиђа ми се стил игре, Виљареал игра веома офанзивно, што је и моја карактеристика. Знам да сам дефанзивац, али увек користим прилику да одем у напад. Могу да побољшам своје продоре и да испоручим много асистенција нападачима. Бар се надам томе“, додао је Рукавина.

Десни бек ће се у Виљареалу придружити земљаку Александру Пантићу, али је бивши играч Црвене звезде послат на позајмицу у Бетис, док ће се за место у првом тиму борити са Шпанцем Мариом Гаспаром.

“Конкуренција између фудбалера је увек добра и подиже ниво комплетног тима. Гаспар је добар играч, али наступаћемо у три такмичења и сви ћемо имати прилике за игру“, закључио је Рукавина.

Момак рођен у Београду је фудбалску каријеру стартовао у Бежанији, из које је 2007. године стигао у Партизан. После само једне сезоне у “црно-белима“ преселио се у Дортмунд, потом у Минхен, да би 2012. постао члан Ваљадолида.

За репрезентацију Србије је до сада одиграо 29 утакмица, а дебитовао је 2007. године.

Коментари / 0

Оставите коментар