Цеца и дјеца у филму "Зона Замфирова 2"

ЗА десетак дана на Власини почиње снимање филма „Зона Замфирова 2“, а главни адут наставка биће Светлана Ражнатовић.

Забава 01.07.2014 | 09:12
Цеца и дјеца у филму "Зона Замфирова 2"

Цеца ће да отпева насловну нумеру у остварењу Југа Радивојевића, док би њена деца Вељко и Анастасија требало да заиграју епизодне улоге.Од глумачких звезда из првог дела сигурно нећемо гледати Војина Ћетковића, Драгана Николића, Милену Дравић, Слободу Мићаловић, Небојшу Илића, већ ће улоге Манета, Манулаћа и Васке заиграти неки млади уметници. Продуценти још преговарају са Катарином Радивојевић, која је играла лепу Зоне.

- Цеца и Југ Радивојевић су дугогодишњи пријатељи, тако да није изненађење што ће радити на новом пројекту. Жеља продукције и редитеља је да популарна певачица својим гласом обоји песму која ће пратити промоцију и провлачити се кроз цео филм. Она је већ имала искуства на великом платну јер је отпевала нумере у остварењу „Нечиста крв“, где је заблистала као Коштана - каже наш извор и додаје:

- Радивојевић жели да у „Зони 2“ ангажује за епизодне улоге и њену децу Вељка и Анастасију. Цеца је већ изјављивала да би њен син желео да упише глуму, тако да би му овај ангажман помогао да види како функционише филмски бизнис у Србији и посао глумца. Анастасија ће одиграти мању улогу и отпевати неке музичке деонице - закључује саговорник Курира.

Како бисмо проверили наша сазнања, контактирали смо редитеља Југа Радивојевића.

- Комплетна глумачка екипа биће позната 12. јула, када на Власини почиње снимање филма. Ко ће играти Зону и остале улоге, открићемо за неколико дана - каже Радивојевић.

Филм „Зона Замфирова“ снимљен је пре 12 година у режији Здравка Шотре, а у нашим биоскопима га је видело 1.200.000 људи. Наставак ће бити екранизован по роману „Зона, шта је било после“, који је објавила Душица Милановић Марика под псеудонимом Стевана Сремац. У филму и серији од 12 епизода појавиће се у улози Милан Лане Гутовић, Милена Васић, Игор Ђорђевић, Радмила Живковић и други.

Коментари / 0

Оставите коментар