Кућни буџети славних парова

У браку и љубавним везама не може све бити подједнако, па се тако и банковни рачуни познатих парова разликују. И док код "обичних" људи та разлика често није велика, код славних партнера се она неретко исказује у милионима долара.

Забава 22.06.2014 | 11:16
Кућни буџети славних парова

4. Ким Кардашијан и Кање Вест - Иако је Ким много више медијски експонирана и можда одаје утисак да зарађује више од свог новопеченог супруга, Кање Вест је тај који предњачи у зарађеном новцу. Као продуцент Џеј Зија, репер зарађује око 100 милиона долара, док је његова супруга на "само" 40 милиона долара зараде, иако је плаћена 20.000 долара за сваки твит којим изрекламира или подржи неку компанију.

3. Дејвид и Викторија Бекам - У овој ситуацији је свима јасно "ко носи панталоне" што се зараде тиче, а то је наравно бивши фудбалер Бекам, чија се зарада процењује на 300 милиона долара. Новац који је добијао као фудбалер је ништа у односу на онај који зарађује као "пензионер". Часопис "Форбс" наводи да је Дејвид само прошле године зарадио 42 милиона долара од сарадњи са Адидасом, Самсунгом, Брајтлингом и Х&М компанијом. Викторија са друге стране, кућном буџету доприноси са "скромних" осам милиона.

2. Жизел Бундшен и Том Брејди - Прошле године године је Том Брејди потписао нови, петогодишњи уговор са НФЛ клубом Њу Ингланд Пејтриотс, а који је укључивао и 30 милиона долара бонуса. Жизел зарађује зарађује од сарадње с Ипанемом, Проктор енд Гемблом, Шанелом и Х&М-ом. Наравно, ту је и зарада од манекенства.
Њих двоје други представљају најплаћенији пар, одмах изапрвопласираних са наше листе, а заједно зарађују око 80 милиона долара годишње. Ипак, ту Жизел мало предњачи будући да она зарађује 42 милиона, а Том 38 милиона долара годишње. Богатсво су недавно увећали за 40 милиона, пошто су продали своју кућу реперу Др. Дреу.

1. Џеј Зи и Бијонсе - Они су владари музичке индустрије и њихово заједничко богатство процењује се на готово милијарду долара. Бијонсе је наводно зарадила више од 100 милиона долара само од своје "Мрс. Цартер" турнеје, а Џеј Зи одлично зарађује од својих бројних пословних подухвата. Према тврдњама магазина Форбс, репер зарађује 520 милиона долара од своје музике, одеће и спотова. Као продуцент и оснивач "Роц Натиона", Џеј Зи зарађује и на песмама Џастина Тимберлејка и Ријане, који су под уговором са овом продуцентском кућом.

Коментари / 0

Оставите коментар