Kućni budžeti slavnih parova

U braku i ljubavnim vezama ne može sve biti podjednako, pa se tako i bankovni računi poznatih parova razlikuju. I dok kod "običnih" ljudi ta razlika često nije velika, kod slavnih partnera se ona neretko iskazuje u milionima dolara.

Zabava 22.06.2014 | 11:16
Kućni budžeti slavnih parova

4. Kim Kardašijan i Kanje Vest - Iako je Kim mnogo više medijski eksponirana i možda odaje utisak da zarađuje više od svog novopečenog supruga, Kanje Vest je taj koji prednjači u zarađenom novcu. Kao producent Džej Zija, reper zarađuje oko 100 miliona dolara, dok je njegova supruga na "samo" 40 miliona dolara zarade, iako je plaćena 20.000 dolara za svaki tvit kojim izreklamira ili podrži neku kompaniju.

3. Dejvid i Viktorija Bekam - U ovoj situaciji je svima jasno "ko nosi pantalone" što se zarade tiče, a to je naravno bivši fudbaler Bekam, čija se zarada procenjuje na 300 miliona dolara. Novac koji je dobijao kao fudbaler je ništa u odnosu na onaj koji zarađuje kao "penzioner". Časopis "Forbs" navodi da je Dejvid samo prošle godine zaradio 42 miliona dolara od saradnji sa Adidasom, Samsungom, Brajtlingom i H&M kompanijom. Viktorija sa druge strane, kućnom budžetu doprinosi sa "skromnih" osam miliona.

2. Žizel Bundšen i Tom Brejdi - Prošle godine godine je Tom Brejdi potpisao novi, petogodišnji ugovor sa NFL klubom Nju Ingland Pejtriots, a koji je uključivao i 30 miliona dolara bonusa. Žizel zarađuje zarađuje od saradnje s Ipanemom, Proktor end Gemblom, Šanelom i H&M-om. Naravno, tu je i zarada od manekenstva.
Njih dvoje drugi predstavljaju najplaćeniji par, odmah izaprvoplasiranih sa naše liste, a zajedno zarađuju oko 80 miliona dolara godišnje. Ipak, tu Žizel malo prednjači budući da ona zarađuje 42 miliona, a Tom 38 miliona dolara godišnje. Bogatsvo su nedavno uvećali za 40 miliona, pošto su prodali svoju kuću reperu Dr. Dreu.

1. Džej Zi i Bijonse - Oni su vladari muzičke industrije i njihovo zajedničko bogatstvo procenjuje se na gotovo milijardu dolara. Bijonse je navodno zaradila više od 100 miliona dolara samo od svoje "Mrs. Carter" turneje, a Džej Zi odlično zarađuje od svojih brojnih poslovnih poduhvata. Prema tvrdnjama magazina Forbs, reper zarađuje 520 miliona dolara od svoje muzike, odeće i spotova. Kao producent i osnivač "Roc Nationa", Džej Zi zarađuje i na pesmama Džastina Timberlejka i Rijane, koji su pod ugovorom sa ovom producentskom kućom.

Komentari / 0

Ostavite komentar