Милош Делибашић приведен у полицију због убиства?

 

Осумњиченом најпре у Палати правде уручен судски позив, а онда је превезен у полицију, где је изнео своја сазнања о ликвидацији у Београду.

Србија 07.06.2014 | 09:20
Милош Делибашић приведен у полицију због убиства?

 

Милош Делибашић (30), који се доводи у везу са убиством рођеног брата Луке Бојовића, приведен је јуче у Београду. Како Курир сазнаје, њему су лисице на руке стављене на основу судске потраге која је постојала за њим, а кад му је у Палати правде уручен судски позив, Делибашић је спроведен у полицију.

- Делибашић је приведен у Палату правде јер се није одазивао на позиве суда који против њега води поступак незаконитог поседовања оружја. Позив му је уручен и наложено му је да се јави на следеће суђење - каже извор Курира.

Међутим, Милош Делибашић, братанац Слободана Шарановића, није слободно ишетао из суда, већ је у пратњи великог броја наоружаних полицајаца из суднице превезен у полицију на саслушање.

- Он је требало да изнесе своја сазнања о једном убиству - било је све што је рекао извор Курира, не прецизирајући о ком је убиству реч. До закључења овог броја нисмо добили потврду о ком се тачно кривичном делу ради, као ни да ли је Делибашић задржан у притвору.

Осим за убиство Николе Бојовића, које се догодило у центру Београда 29. априла прошле године, име Милоша Делибашића помињало се и у вези с ликвидацијом Милоша Видаковића у Будви, али и после недавног убиства Марка Шева, једног од вођа навијача Црвене звезде. Шево је био рањен на Вождовцу док је излазио из свог аутомобила, а неколико дана касније преминуо је у Ургентном центру.

Сведоци су тада, наводно, на лицу места видели и препознали Милоша Делибашића, али нико није могао да каже да ли је он учествовао у пуцњави или се случајно затекао на лицу места.

- Он је тада побегао пре него што је стигла полицијска екипа која је била упућена на увиђај - каже извор из истраге. Тада је виђен и Велибор Дуњић, вођа Звездиних навијача, који је неколико дана касније убијен на Новом Београду.

Коментари / 0

Оставите коментар