Miloš Delibašić priveden u policiju zbog ubistva?

 

Osumnjičenom najpre u Palati pravde uručen sudski poziv, a onda je prevezen u policiju, gde je izneo svoja saznanja o likvidaciji u Beogradu.

Srbija 07.06.2014 | 09:20
Miloš Delibašić priveden u policiju zbog ubistva?

 

Miloš Delibašić (30), koji se dovodi u vezu sa ubistvom rođenog brata Luke Bojovića, priveden je juče u Beogradu. Kako Kurir saznaje, njemu su lisice na ruke stavljene na osnovu sudske potrage koja je postojala za njim, a kad mu je u Palati pravde uručen sudski poziv, Delibašić je sproveden u policiju.

- Delibašić je priveden u Palatu pravde jer se nije odazivao na pozive suda koji protiv njega vodi postupak nezakonitog posedovanja oružja. Poziv mu je uručen i naloženo mu je da se javi na sledeće suđenje - kaže izvor Kurira.

Međutim, Miloš Delibašić, bratanac Slobodana Šaranovića, nije slobodno išetao iz suda, već je u pratnji velikog broja naoružanih policajaca iz sudnice prevezen u policiju na saslušanje.

- On je trebalo da iznese svoja saznanja o jednom ubistvu - bilo je sve što je rekao izvor Kurira, ne precizirajući o kom je ubistvu reč. Do zaključenja ovog broja nismo dobili potvrdu o kom se tačno krivičnom delu radi, kao ni da li je Delibašić zadržan u pritvoru.

Osim za ubistvo Nikole Bojovića, koje se dogodilo u centru Beograda 29. aprila prošle godine, ime Miloša Delibašića pominjalo se i u vezi s likvidacijom Miloša Vidakovića u Budvi, ali i posle nedavnog ubistva Marka Ševa, jednog od vođa navijača Crvene zvezde. Ševo je bio ranjen na Voždovcu dok je izlazio iz svog automobila, a nekoliko dana kasnije preminuo je u Urgentnom centru.

Svedoci su tada, navodno, na licu mesta videli i prepoznali Miloša Delibašića, ali niko nije mogao da kaže da li je on učestvovao u pucnjavi ili se slučajno zatekao na licu mesta.

- On je tada pobegao pre nego što je stigla policijska ekipa koja je bila upućena na uviđaj - kaže izvor iz istrage. Tada je viđen i Velibor Dunjić, vođa Zvezdinih navijača, koji je nekoliko dana kasnije ubijen na Novom Beogradu.

Komentari / 0

Ostavite komentar