Удобно љето у широким панталонама

Пријатне, широке панталоне од лаганих материјала доминирају модном сценом.

Мода и љепота 05.06.2014 | 10:49
Удобно љето у широким панталонама

Веома су комотне, па можете да их носите цео дан. Ове сезоне доминирају различити стилови, посебно ретро кројеви. У новим колекцијама пажњу привлаче панталоне са изразито широким ногавицама, које су биле популарне седамдесетих година прошлог века, а сада су модерније скројене.

С обзиром на то да визуелно смањују фигуру, посебно се препоручују високим дамама у комбинацији са високим штиклама или обућом са платформом.

Највећа предност им је невероватна удобност и то што се добро комбинују уз различите стилове. У зависности од тога како их носите, могу да изгледају и елегантно, гламурозно или лежерно. Издвајају се модели са равним ногавицама, који су веома женствени и елегантни, добро стоје уз кошуље или лепршаве пролећне тунике. Модерне су и широке панталоне А-кроја, погодне су за свечане или свакодневне прилике. Актуелне су панталоне од провидних материјала, које се одлично комбинују уз топ-мајице, једнобојне и уске.

Овог пролећа незаобилазни су раскошни дезени и принтови, било дискретни или упадљиви. Изразито широке и мало краће панталоне идеалне су за даме које воле спортско-елегантно одевање, а могу да их комбинују уз равну или обућу са потпетицама.

Коментари / 0

Оставите коментар