Udobno ljeto u širokim pantalonama

Prijatne, široke pantalone od laganih materijala dominiraju modnom scenom.

Moda i ljepota 05.06.2014 | 10:49
Udobno ljeto u širokim pantalonama

Veoma su komotne, pa možete da ih nosite ceo dan. Ove sezone dominiraju različiti stilovi, posebno retro krojevi. U novim kolekcijama pažnju privlače pantalone sa izrazito širokim nogavicama, koje su bile popularne sedamdesetih godina prošlog veka, a sada su modernije skrojene.

S obzirom na to da vizuelno smanjuju figuru, posebno se preporučuju visokim damama u kombinaciji sa visokim štiklama ili obućom sa platformom.

Najveća prednost im je neverovatna udobnost i to što se dobro kombinuju uz različite stilove. U zavisnosti od toga kako ih nosite, mogu da izgledaju i elegantno, glamurozno ili ležerno. Izdvajaju se modeli sa ravnim nogavicama, koji su veoma ženstveni i elegantni, dobro stoje uz košulje ili lepršave prolećne tunike. Moderne su i široke pantalone A-kroja, pogodne su za svečane ili svakodnevne prilike. Aktuelne su pantalone od providnih materijala, koje se odlično kombinuju uz top-majice, jednobojne i uske.

Ovog proleća nezaobilazni su raskošni dezeni i printovi, bilo diskretni ili upadljivi. Izrazito široke i malo kraće pantalone idealne su za dame koje vole sportsko-elegantno odevanje, a mogu da ih kombinuju uz ravnu ili obuću sa potpeticama.

Komentari / 0

Ostavite komentar