Стиже Галаxy Ф - Самсунг од метала!

Наследник популарног модела Галаxy С5 коначно ће имати метално кућиште и донеће унапређене перформансе тренутно водећег Самсунг мобилног телефона.

Информационе технологије 05.06.2014 | 10:32
Стиже Галаxy Ф - Самсунг од метала!

Иако је по неким карактеристикама Самсунг Галаxy Ноте 3 најјачи јужнокорејски уређај, модел Галаxy С5 је тај који је тренутни флегшип компаније и његова "Приме" верзија, према слици која је процурела на @Евлеакс налогу, а пренео ју је портал ГСМАрена, имаће позадински део кућишта од брушеног метала. Телефон је сертификован у Јужној Кореји, а до сада су се спомињала имена Галаxy С5 Приме и Галаxy С5 Дx, али ће новајлија, ипак, "улетети" на тржиште под Галаxy Ф именом.

Телефон ће имати дисплеј истог типа као и Галаxy С5, али ће бити дијагонале 5.2 инча и QХД резолуције. Срце ће му куцати под Снапдрагон 805 чипсетом, а ЛТЕ брзина ће се попети до вртоглавих 225 Мбпс.

Главни конкуренти биће му ЛГ Г3 и Сонy Xпериа З2, јер је, према незваничним изворима, ХТЦ отказао Оне 2 Приме, Односно Оне М8 Приме верзију, која је неко време била у развоју. Према другим информацијама Галаxy Ф (Г906) требало би да се појави у јуну.

 

 

 

Коментари / 0

Оставите коментар