Stiže Galaxy F - Samsung od metala!

Naslednik popularnog modela Galaxy S5 konačno će imati metalno kućište i doneće unapređene performanse trenutno vodećeg Samsung mobilnog telefona.

Informacione tehnologije 05.06.2014 | 10:32
Stiže Galaxy F - Samsung od metala!

Iako je po nekim karakteristikama Samsung Galaxy Note 3 najjači južnokorejski uređaj, model Galaxy S5 je taj koji je trenutni flegšip kompanije i njegova "Prime" verzija, prema slici koja je procurela na @Evleaks nalogu, a preneo ju je portal GSMArena, imaće pozadinski deo kućišta od brušenog metala. Telefon je sertifikovan u Južnoj Koreji, a do sada su se spominjala imena Galaxy S5 Prime i Galaxy S5 Dx, ali će novajlija, ipak, "uleteti" na tržište pod Galaxy F imenom.

Telefon će imati displej istog tipa kao i Galaxy S5, ali će biti dijagonale 5.2 inča i QHD rezolucije. Srce će mu kucati pod Snapdragon 805 čipsetom, a LTE brzina će se popeti do vrtoglavih 225 Mbps.

Glavni konkurenti biće mu LG G3 i Sony Xperia Z2, jer je, prema nezvaničnim izvorima, HTC otkazao One 2 Prime, Odnosno One M8 Prime verziju, koja je neko vreme bila u razvoju. Prema drugim informacijama Galaxy F (G906) trebalo bi da se pojavi u junu.

 

 

 

Komentari / 0

Ostavite komentar