Вујасиновић: Дошли смо по трофеј!

Ватерполисти и тренер Партизана рекли су после велике победе у четвртфиналу ЛШ да је меч са Про Реком за њих прошлост, а да је циљ финале.

Остали спортови 30.05.2014 | 14:19
Вујасиновић: Дошли смо по трофеј!

Црно-бели су у фантастичном мечу на старту Ф6 у Бараселони савладали великог ривала 19:18 после пенала.

"Рекао сам да долазимо да победимо и да освојимо Ф6. Први корак смо направили, можда и најтежи, сада нас очекује нас Раднички који нисмо победили ниједном ове сезоне, надам се да ће се сада то променити", рекао је један од јунака Партизана, голман Слободан Соро.

Капитен Партизана Милош Ћук такође истиче да је Про Реко прошлост, а Раднички будућност.

"Када смо рекли да не идемо овде да би изгубили утакмицу тако смо и мислили. Ишли смо на победу, борили смо се колико смо могли, видели сте шта је било. Ова утакмица остаје иза нас. Сада нас очекује српско полуфинале које смо прижељкивали, а прижељкивали смо и Партизан у финалу", Ћук.

Најсрећнији након победе над трофејним италијанским клубом био је тренер црно-белих Владимир Вујасиновић иако неће седети на клупи тима у полуфиналу са Радничким.

"Добити Про Реко у оваквом мечу је нешто што се ретко дешава и што ретко имате прилике да доживите. Следи дуел са Радничким, срећа добио сам црвени картон, изгубио сам седам утакмица од њих ове године, надам се да ће мој помоћни тренер да има више среће", рекао је Вујасиновић.

Срећу црно-белима у полуфиналу пожелео је играч Про Река, црногорски репрезентативац Никола Јановић.

"Знали смо да ће бити тешка утакмица. Десило се оно што се обично догоди на великим такмичењима. Ту обично неко ко има мање шансе прође. Ја сам то имао у Барселони против Грчке када смо изгубили четири разлике. То је суштина спорта. Желим им много срећа, ако су добили нас нека освоје Лигу шампиона", рекао је Јановић.

Партизан и Раднички играће у петак у 18 часова за пласман у финале Ф6 Лиге шампиона. У другом полуфиналу састају се Приморје и домаћин Барселонета.

Коментари / 0

Оставите коментар