Vujasinović: Došli smo po trofej!

Vaterpolisti i trener Partizana rekli su posle velike pobede u četvrtfinalu LŠ da je meč sa Pro Rekom za njih prošlost, a da je cilj finale.

Ostali sportovi 30.05.2014 | 14:19
Vujasinović: Došli smo po trofej!

Crno-beli su u fantastičnom meču na startu F6 u Baraseloni savladali velikog rivala 19:18 posle penala.

"Rekao sam da dolazimo da pobedimo i da osvojimo F6. Prvi korak smo napravili, možda i najteži, sada nas očekuje nas Radnički koji nismo pobedili nijednom ove sezone, nadam se da će se sada to promeniti", rekao je jedan od junaka Partizana, golman Slobodan Soro.

Kapiten Partizana Miloš Ćuk takođe ističe da je Pro Reko prošlost, a Radnički budućnost.

"Kada smo rekli da ne idemo ovde da bi izgubili utakmicu tako smo i mislili. Išli smo na pobedu, borili smo se koliko smo mogli, videli ste šta je bilo. Ova utakmica ostaje iza nas. Sada nas očekuje srpsko polufinale koje smo priželjkivali, a priželjkivali smo i Partizan u finalu", Ćuk.

Najsrećniji nakon pobede nad trofejnim italijanskim klubom bio je trener crno-belih Vladimir Vujasinović iako neće sedeti na klupi tima u polufinalu sa Radničkim.

"Dobiti Pro Reko u ovakvom meču je nešto što se retko dešava i što retko imate prilike da doživite. Sledi duel sa Radničkim, sreća dobio sam crveni karton, izgubio sam sedam utakmica od njih ove godine, nadam se da će moj pomoćni trener da ima više sreće", rekao je Vujasinović.

Sreću crno-belima u polufinalu poželeo je igrač Pro Reka, crnogorski reprezentativac Nikola Janović.

"Znali smo da će biti teška utakmica. Desilo se ono što se obično dogodi na velikim takmičenjima. Tu obično neko ko ima manje šanse prođe. Ja sam to imao u Barseloni protiv Grčke kada smo izgubili četiri razlike. To je suština sporta. Želim im mnogo sreća, ako su dobili nas neka osvoje Ligu šampiona", rekao je Janović.

Partizan i Radnički igraće u petak u 18 časova za plasman u finale F6 Lige šampiona. U drugom polufinalu sastaju se Primorje i domaćin Barseloneta.

Komentari / 0

Ostavite komentar