Андерлехт за Митровића тражи 15 милиона!

Наполи је брзо добио одговор.

Фудбал 29.05.2014 | 19:06
Андерлехт за Митровића тражи 15 милиона!

Готово непуна 24 сата пошто су белгијски медији објавили информацију да везиста Наполија Дрис Мертенс саветује Рафу Бенитеза да се што пре пазари Александра Митровића, стигао је и одговор из Андерлехта!

Наиме, генерални директор новог-старог шампиона Белгије, Херман ван Холсбек рекао је да цена једног од најтраженијих младих нападача Европе полако достиже цифру од 15.000.000 евра! Он је такође исхвалио суперталентованог нападача Јурија Тилеманса, којем предвиђа блиставу будућност.

"Тилеманс ће у клубу остати сигурно још две године, у то нема сумње. Али после тога би било логично да оде, јер сам убеђен да ће тад већ бити предобар за ову лигу. Зато морамо да будемо срећни што имамо таквог играча у екипи. Надам се да ће публика уживати у његовим партијама у будућности", рекао је Холсбек за белгијски П-Магазин.

О Митровићу, који је прошлог лета стигао у клуб из Брисела стигао за пет милиона евра, Холсбек је имао само речи хвале.

"Митровић је инвестиција која се већ исплатила. Кад смо га куповали знали смо да ће нам се одмах исплатити, али и да ће кроз две године вредити три пута више него што смо уложили", закључио је човек који у клубу већ пуних 11 година.

Коментари / 0

Оставите коментар