Anderleht za Mitrovića traži 15 miliona!

Napoli je brzo dobio odgovor.

Fudbal 29.05.2014 | 19:06
Anderleht za Mitrovića traži 15 miliona!

Gotovo nepuna 24 sata pošto su belgijski mediji objavili informaciju da vezista Napolija Dris Mertens savetuje Rafu Beniteza da se što pre pazari Aleksandra Mitrovića, stigao je i odgovor iz Anderlehta!

Naime, generalni direktor novog-starog šampiona Belgije, Herman van Holsbek rekao je da cena jednog od najtraženijih mladih napadača Evrope polako dostiže cifru od 15.000.000 evra! On je takođe ishvalio supertalentovanog napadača Jurija Tilemansa, kojem predviđa blistavu budućnost.

"Tilemans će u klubu ostati sigurno još dve godine, u to nema sumnje. Ali posle toga bi bilo logično da ode, jer sam ubeđen da će tad već biti predobar za ovu ligu. Zato moramo da budemo srećni što imamo takvog igrača u ekipi. Nadam se da će publika uživati u njegovim partijama u budućnosti", rekao je Holsbek za belgijski P-Magazin.

O Mitroviću, koji je prošlog leta stigao u klub iz Brisela stigao za pet miliona evra, Holsbek je imao samo reči hvale.

"Mitrović je investicija koja se već isplatila. Kad smo ga kupovali znali smo da će nam se odmah isplatiti, ali i da će kroz dve godine vrediti tri puta više nego što smo uložili", zaključio je čovek koji u klubu već punih 11 godina.

Komentari / 0

Ostavite komentar