Ватерполисти Партизана не иду на Ф6?

Ватерполо клуб Партизан још није заокружио финансијску конструкцију за пут на ’фајнал сикс’ Лиге шампиона, па није сигурно да ли ће отпутовати у Барселону.

Остали спортови 16.05.2014 | 10:40
Ватерполисти Партизана не иду на Ф6?

У клубу верују да ће, као и до сада, новац обезбедити у последњем тренутку и да ће 29. јуна са Про Реком отворити завршни турнир.

„Спремамо се као да сигурно путујемо у срце Каталоније, мада још нисмо затворили финансијску конструкцију за одлазак на ’фајнал сикс’“, рекао је председник ’црно-белих’ Александар Шоштар.

Највернији навијачи покренули су акцију помоћи седмоструком шампиону, који је месецима у тешкој финансијској ситуацији. Прилози се до 25. маја уплаћују на клупски жиро-рачун.

’Црно-бели’ ће идуће среде отпутовати у Ријеку, где ће спаринговати са Приморјем, новим шампионом Хрватске. Сигурно је да ће рад са једном од најбољих европских екипа помоћи Милошу Ћуку и друговима да се што боље спреме за четвртфинални дуел са Про Реком.

Планирано је и да ’црно-бели’ неколико дана на отвореном базену на Кошутњаку, ако време дозволи, тренирају и са Радничким. Крагујевчани су се као победници групе директно пласирали у полуфинале Лиге шампиона, у којем ће 30. маја играти са Партизаном или Реком. Финале је дан касније.

Коментари / 0

Оставите коментар