Vaterpolisti Partizana ne idu na F6?

Vaterpolo klub Partizan još nije zaokružio finansijsku konstrukciju za put na ’fajnal siks’ Lige šampiona, pa nije sigurno da li će otputovati u Barselonu.

Ostali sportovi 16.05.2014 | 10:40
Vaterpolisti Partizana ne idu na F6?

U klubu veruju da će, kao i do sada, novac obezbediti u poslednjem trenutku i da će 29. juna sa Pro Rekom otvoriti završni turnir.

„Spremamo se kao da sigurno putujemo u srce Katalonije, mada još nismo zatvorili finansijsku konstrukciju za odlazak na ’fajnal siks’“, rekao je predsednik ’crno-belih’ Aleksandar Šoštar.

Najverniji navijači pokrenuli su akciju pomoći sedmostrukom šampionu, koji je mesecima u teškoj finansijskoj situaciji. Prilozi se do 25. maja uplaćuju na klupski žiro-račun.

’Crno-beli’ će iduće srede otputovati u Rijeku, gde će sparingovati sa Primorjem, novim šampionom Hrvatske. Sigurno je da će rad sa jednom od najboljih evropskih ekipa pomoći Milošu Ćuku i drugovima da se što bolje spreme za četvrtfinalni duel sa Pro Rekom.

Planirano je i da ’crno-beli’ nekoliko dana na otvorenom bazenu na Košutnjaku, ako vreme dozvoli, treniraju i sa Radničkim. Kragujevčani su se kao pobednici grupe direktno plasirali u polufinale Lige šampiona, u kojem će 30. maja igrati sa Partizanom ili Rekom. Finale je dan kasnije.

Komentari / 0

Ostavite komentar