Гоогле Гласс сада доступан свима у САД

Свега месец дана након што је Гоогле дозволио свима у САД да купе Гоогле Гласс у оквиру једнодневне акције, компанија је одлучила да своје паметне наочари поново учини доступне свима.

Информационе технологије 14.05.2014 | 18:25
Гоогле Гласс сада доступан свима у САД

Чини се да овог пута није акција ограниченог трајања, а Гоогле тврди да је поново попунио своје залихе и жели да се уређај нађе у што већем броју руку људи који желе да их купе – све док има доступних јединица.

Претходна продаја трајала је свега један дан, а Гоогле је одазив јавности назвао „невероватним“, додајући да је током тог дана остао без залиха.

Компанија је такође изјавила да је ову опцију слободне куповине размишљала да стави у оквир Гласс Еxплорер програма уместо да у питању буде лансирање за ширу јавност.

Гооглеове паметне наочари први пут су се у продаји нашле 2012. године када је компанија понудила 2.000 пари ових паметних наочара свима онима који су желели да окусе могући изглед будућности.

Након тога, још 8.000 особа добило је уређај у оквиру другог таласа представљања. Од тада, до њих је једино могло да се дође путем пријатеља пријатеља и листе чекања, док је прошломесечна продаја обележила прву (тада једину) прилику да се оне купе директно.

Гооглеове наочари од 1.500 долара покреће Андроид који се повезује са паметним телефоном како би вам пред очима приказивао нотификације и апликације, а неке од најинтересантнијих функција које су до сада виђене свакако су апликације које су се бавиле измењеном реалношћу и алати за превођење у реалном времену.

Коментари / 0

Оставите коментар